[]

Erkek için kol saati fikri

Hellori,

Başlık ne de güzel açıklıyor kendini..
İnternetten alım yapabilirim, İstanbul Avrupa yakasında mağaza da olur.
Fiyat max 200 lira diyorum ama "oha şahane hayatım değişti görünce" modunda 300 lira da olur.. Swatch vs. hoş duruyor..

Şu an kullandığım saat : www.hepsiburada.com (7 yıl evvel 115 liraya mı ne almıştım, hey gidi)
Bu stil genelde her ortama uyduğundan tercih ediyorum..


Fikirlerinize açığım..

 
Swatch candır. Bende şu iki model var (siyahtan şaşmayı pek sevmediğim için);

static.swatch.com
sasy420.com

Günlük olarak ikinciyi kullanıyorum. Ek olarak da şunu öneriyorum;

cdn2.store.swatch.com

Saat artık o kadar ayağa düşen bir şey oldu ki, adam 80 liraya Tissot çakması alıyor kolunda pusula gibi duranlardan. O yüzden sadelik güzel şey. Bir de çok rahat bu şerefsizler.
  • polifonik osuruk  (26.11.15 08:29:11) 
Oy, çok güzellermiş hagaden..
Tek sorunum plastik kayışlarda.. eksisozluk.com

Hemen bi fiyatlarına bakayım..
  • quaker  (26.11.15 10:16:13) 
swatch iyidir. ben system51 blue modelini kullanıyorum. tavsiye ederim.

www.swatch.com

ecx.images-amazon.com
  • mystb  (26.11.15 10:25:50) 
Plastik kayış diyip geçme, gayet rahat. Aynı saatin farklı bir markası hediye gelmişti, bileklerimi kesiyordu. Swatch o açıdan inanılmaz başarlı.

Arada Sistem 51 de çok güzel saat, ama böyle sade bir model bulamadığım için almamıştım. Ben biraz aşırı sadeciyim sanırım.
  • polifonik osuruk  (26.11.15 11:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.