(3)
Kedi mama kazma hareketi ilişkisi
Merhabalar,Kabızlık sorunu sebebiyle veteriner tavsiyesi ile yeni mama aldım (iyi mama).3x eski mama x kadar yeni mama oranı ile veriyorum. Bu ara baya az yiyor bir de mamayı koyduktan sonra patisi ile kabın çevresini kazar gibi yapıyor, sonra azcık yiyor. İnternetten araştırdım; mamayı çok sevdiği
Merhabalar,
Kabızlık sorunu sebebiyle veteriner tavsiyesi ile yeni mama aldım (iyi mama).
3x eski mama x kadar yeni mama oranı ile veriyorum.
Bu ara baya az yiyor bir de mamayı koyduktan sonra patisi ile kabın çevresini kazar gibi yapıyor, sonra azcık yiyor.
İnternetten araştırdım; mamayı çok sevdiği için saklamak istiyor diyenlerin yanı sıra kokusunu beğenmediği için -afedersiniz- b.k muamelesi yapıyor diyenler de var. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Yeni mamayı keseyim mi?
0
paltar yuyan masin (
25.11.15)
hocam işaret bırakıyor mama kabının çevresine. farklı bir yere ya da farklı kaba ya da farklı bir mama koyduğunda yapıyorlar. patilerinin altında koku bezleri varmış, koku ile işaret bırakıyor.
0
manayı beğenmemiş olması muhtemel. bekleyin bakalım, alisacak mi...
0