kalp sayın azsa ancak takip edenler senin yayın yaptığını görüp seni izleyebiliyor. ama kalp sayın fazlaysa genele düşüyorsun. yabancı birisi haritadan türkiye'ye tıkladığında senin yayın yaptığını görebiliyor.
genele düşersen izleyici sayın artar; izleyici sayın yüksekse "burada ilginç şeyler olabilir" diye gelen yeni izleyiciler ve yolladıkları kalplerle bir kısır döngü oluşuyor.
bir kısmı eskort, instagram hesaplarını paylaşıp instagram üzerinden mesajlaşmaya geçiyor olabilirler. fotolarının beğenilmesi sayesinde instagram önerilerine çıkıp daha fazla kişiye kendilerini tanıtabiliyorlar.
bizde izlenme sayıları marjinal seviyelerde geziyor. bir yayında 19200 gördüm ben. eski ali sami yen'den biraz daha az bir sayı. anadoluda stadyum kapasiteleri 20000 civarında, belki daha az. geçenlerde nasıl olduysa brezilyalı bir kızın yayını türkçe yayınlar arasına karıştı. kız 300 kişi oldu diye sevinirken sayı bir anda 1000'i geçti. çoğu türk tabi ki.
sevişen, yiyişen bir kitle var; çoğu üniversite ögrencisi. onların amacını cidden bilmiyorum.
kimisi de denildiği gibi ilgi çekme amaçlı. kalp sayısının fazlalığıyla tatmin oluyorlar. 1milyon kalbe sürprizim var diyen bir yayıncı vardı; kalp sayısını görebiliyorlar sanırım. ve o 1milyon kalbi sürpriz için attılar. 3000 kişi izliyordu, kişi başı 333 kalp yapar. yayın yapan porno yıldızına "soyun" diyen insanlarız, abazalığın sınırı yok. kadın google'da var, oradan bak" diye cevap verdi.
0