[]

Sabahtan beri boynum tutuldu geçmiyor yardım lütfen

Arkadaşlar 10 gündür motosiklet kazası sonucu bacağım kırıldı alcida yatıyorum bugün de sabah yatarken boynumu ani cevirdim "tık" diye bi ses geldi ve sonrasında iğne batarmis gibi bir acı omuzlarim kollarım belime kadar ufak bi harekette ağrıyor. İğne yaptirayim dedim aile hekimi yok olsa da yaslilara geliyormuş. Başına Gelipte ağrı kesiciyle geçti diyen varsa adını söylerse onu aldırayim. Yada iğne aldırip kendime yapıcam duramıyorum ağrıdan artık.




 
Muscoril/Sıcak kompres.


  • angelus  (25.11.15 13:44:38) 
Saç kurutma makinası tut boynuna, gevşetir o.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.11.15 13:53:12) 
Muscoril de ishal yapıyormuş bacak alcida zaten tuvalete az gitmek için yemeden içmeden kestim hem alçı hem boyun ağrısı devam ederken birde ishal eklenirse tam Kombo olur o halde :/


  • seindfeld  (25.11.15 13:55:53) 
bengay ya da vicks.


  • ergenpezeveng  (25.11.15 14:01:31) 
iğne yaptır temiz çözüm. muscoril+voltaren olsun içinde


  • cekilmis gayfe  (25.11.15 14:38:03) 
Öncelikle geçmiş olsun. Muscorilin ishal yaptığını sanmıyorum. Ben bel ağrılarım için çok kullanmıştım. Yine de ihtimalleri azaltmak için muz, haşlanmış patates vb yiyebilirsin. Mümkünse muscoril+dicloron iğne yaptırabilirsin günde 2 kere. İğne yaptırman mümkün değilse muscoril'in kapsülünün çok işe yaradığını söyleyemem. Onun yerine sirdalud kapsül'ü ve voltaren gibi iyi bir ağrı kesiciyi beraber günde 2 kere kullanabilirsin. Uyku yapar biraz ama çok iyi geleceğini düşünüyorum. Bu arada eğer reflü, gastrit veya ülser gibi mide rahatsızlıkların varsa sabahları aç karna mide koruyucu (lansor, pulcet gibi) kullanmayı kesinlikle ihmal etme. Bengay ve sıcak uygulama da çok iyidir. Arada kasların müsade ettiği ölçüde boynunu oynatmaya çalış. Sağa sola öne arkaya yatır, kaslarını esnet. Bir çeşit boyun egzersizi daha var. Sağ elini başının sağına yaslayıp başını sağa itmeye çalışırken elinle de başına direnç uygula. Bunu sağ-sol-ön-arka olarak her yöne yap. Tüm bunlardan fayda göreceğini düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun.


  • aylayktumuvitmuvit  (25.11.15 17:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.