[]

Kebapçı Garsonlarının Aşırı Hizmeti

Bilmediğim bir sebepten ötürü kebap lokantalarındaki garsonların aşırı ilgisinden nedense çok rahatsız oluyorum. mesela kola istersin, açar bardağa koyar. ıslak mendil getirir açar sana uzatır. ne bileyim işte, adam hizmette sınır tanımıyor ama nedense beni rahatsız ediyor. sebebini kendimde sorguluyorum ama kesin bir yanıtım yok. sizde de aynı hissi uyandırıyor mu bu tür davranışlar merak içerisindeyim.




 
bana da oluyor.

bira istiyoz, adam pısst diye açıp önüme koyuyor.
bardağa kolayı dökünce sanki o koladan zevk almıyorum, bi eksiklik oluşuyor.

misafir gibi hissettiriyor, rahat davranamıyorum.
  • zbrs  (25.11.15 12:37:28) 
bahşiş alabilmek için neredeyse blowjob yapacaklar. esnaf zihniyetiyle yçnetilen yerler olduğu için normal. ben de çok rahatsız oluyorum.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.11.15 12:49:28) 
İşte bu yüzden Starbucks'ı seviyorum. Normalde süper kapitalist yerlere karşıyım ama orada kimse ne içtiğine kaç saat oturduğuna karışmıyor. İstersen git internetlerini kullan hiçbir şey yeme, içme.


  • Traveller  (25.11.15 12:52:37) 
Oranın müşteri profili onu bekliyor. Avuç içi kadar ete 50 kağıt bayıldığın mekanlarda da tam tersi. Ben daha orta karar yerleri seviyorum.


  • arnold schwarzeneger  (25.11.15 12:57:42) 
Ben hiçbir garsonun bırakılacak üç beş lira bahşiş için bu kadar eğilip büküleceğini düşünmüyorum, en nihayetinde işletme sahibi "Böyle yapacaksınız" dediği için o şekilde davranıyorlar. Ha köylülük mü dersen evet köylülük ama bunun garsonla bir ilgisi yok.


  • angelus  (25.11.15 13:02:18) 
Starbucks'ta dürüm yapsalar, dürüm sırasında beklesek. Boyunu da öyle "Venti" filan diye söylesek.

Bana bir "Tall" Yeni Seri hocam diye sipariş versek.

Dürüm, rakıyla internette filan takılsak, konsept aynı olsa. Bayağı absürt olmaz mı?

Dürümbucks açın biriniz. :)
  • whimsical  (25.11.15 13:02:39) 
esnaf samimiyeti denebilir.

müşterinin kendini evinde gibi hissetmesi, rahat olması.
  • livaneli kadir  (25.11.15 13:04:06) 
izmir için konuşursam, genellikle yan dükkanlarda rakipleri oluyor. 1 lahmacun yesen bile masana acılı ezme, yoğurt ezme, çiğ köfte, bulgur pilavı, salata hatta ötesini ikram olarak koyuyorlar. Garsonlar da haliyle nezakkette sınır tanımıyor, rekabet...


  • kimlanbu  (25.11.15 14:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.