[]

insan duyuruyu neden siler?

ya bir matematik problemi sordunuz, çözüyoruz cevabını yazarken editler geliyor, şıklar yanlış.

anlaşılsın diye açıklamalı bir şekilde uğraşıp yazıyoruz sonra bi bakıyoruz duyuru silinmiş. insan bir şeyi yapmadan "önce" düşünmeyince böyle oluyor demek ki.


 
nickinin kara listeye alınıp, gelecek duyurularına cevap verilmemesini istiyorsa siler.


  • cokponcik  (25.11.15 11:22:05) 
mat problemini bilmem ama kimi zaman ben de duyurumu silme ihtiyacı hissediyorum.
sorunun altına not olarak yazıyorum genelde "az sonra sileceğim" diye.
birçok özel sebebi olabiliyor.
  • fatihkkk  (25.11.15 11:28:10) 
Tam bir düşüncesizlik ve bencillik örneği.


  • harvey  (25.11.15 11:48:26) 
@fatihkkk o bambaşka durum. kabul edilebilir yani.
bir de bana msj atmış nasıl 40 oluyor diye. silmeseydi açıklama orada duracaktı zaten. ileride arayan da görecekti.

  • safepassage  (25.11.15 11:54:05) 
Bu ve benzeri bazi konular (yardimcı olmak adina pm den yazişmaların karsılıksız kalması önemsenmemesi gibi) yüzünden kendi kaydımı bile silmeyi düşünüyorum cidden.
kimin için niye uğraşiyorum, ne gerek vardı, disarida kimseyi takmayan kendi başina buyruk takilan kişilerin buradaki derdine çözüm bulmanın bir manası, anlamı var mı? gibisinden sürüden soru aklima geliyor böyle.
Biraz dikkatle kendi arkadaş grubumu da kurabilirdim belki ama aylardır gerilim yaşadiğım bazı üyeler de dahil kimse ayirdetmeden, çözüm adına bildiğimi yazdım,açıkladım. özel mesajlar yoluyla da az çok devam etti bu.
maalesef ki şimdi baktiğımda duyuruda çiçek, neşe dagitan her hangi biri aslinda öyle değil.
zaten böyle olma zorunluluğu da yok ama iki farkli karakterde davranma zorunluluğu neden o zaman ?
  • 1adam  (25.11.15 13:08:19) 
1adam evet hepimiz yaşıyoruz bu durumları ama ben gerçekten duyuruyu/soruyu açanın nickine bakmadan hemen cevap vermeye odaklanıyorum. troll veya değil düşünmeden. insanın içindeki iyilik yapma isteği durdurulamıyor sanırım :) silme, sen yine yardımına devam et bence. halik bilmezse malik bilir.


  • safepassage  (25.11.15 13:18:07) 
@safepassage doğru tabi.
bakalim, dediğin üzere devam ediyoruz.

  • 1adam  (25.11.15 15:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.