[]

ataşehir crossfit

ataşehir civarında crossfit yapabileceğim yerler neresidir? Gidip memnun kaldığınız/kalmadığınız yer var mı?




 
İstanbul'da zaten Crossfit 34 Crossfit 1453 diye iki yer var sanırım bu işi ciddi yapan. O nedenle lokasyonu sınırlı tutma. Sana en yakını Ümraniye'deki 34 galiba. Bir de ciddi derken Türkiye standartlarına göre ciddi yapıyorlar. Bu Crossfit zaten sıkıntılı bir olay, bizdeki çalıştırıcıları düşünemiyorum bile. En nihayetinde bunlar antrenman diye birbirlerine halter fırlatan adamlar, o nedenle karar vermeden önce bir kez daha düşünmeni öneririm.


  • angelus  (25.11.15 11:03:54) 
My Club'ta Crossfit alanı fena değil ama hocaları tırt olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (25.11.15 11:21:33) 
@angelus ilk günden yapmıyorlardır herhalde di mi? :) benim yavaştan girip o tempoya ulaşma gibi bir isteğim var çünkü.


  • safepassage  (25.11.15 11:55:05) 
Tabii ilk günden olmuyor ama sana şöyle söyleyeyim: 2/3 ay önce Amerika'da Crossfit'in en önemli iki sporcusu tendon sakatlığı yaşadı, uzun süre de iyileşemeyecekler. Yani bu olaya ne kadar hakim olursan ol sakatlık her an kapında. Bir de bu adamlar elit sporcular, antrenmanlarını bu işi yaratan adamlarla yapıyorlar ama yine de sakatlanıyorlar. Türkiye'de bu işi gerçek anlamda bilen çalıştırıcı olduğunu sanmıyorum ben, o nedenle çok önermiyorum.


  • angelus  (25.11.15 12:01:42) 
o zaman normal bi spor salonuna gidip hiit üzerine mi çalışmak daha mantıklı? o tarz spor salonlarında da bütün aletler dolu oluyor, sıra beklemek gerekiyor. hiit yapılamıyor sanki.


  • safepassage  (25.11.15 12:21:41) 
Ben tatile gittiğimde başka hiçbir ekipman olmadan sadece bir bankla 45 dakika hiit yapabiliyorum, hiit için çok fazla araca ihtiyacın yok. Her şeyi kullanabilirsin bu anlamda. Yani amacın yağ yakmaksa bu şekilde ve iyi bir diyetle çözüme ulaşırsın. Yok amacın bir adım daha ileri gitmekse powerlifting öneririm ben. Hem güçleniyorsun hem yağ yakıyorsun hem de yağsız kas kütlen oluyor. En ideali bu bence.


  • angelus  (25.11.15 12:26:01) 
yağ yakma gibi bir isteğim yok, oldukça yağsızım zaten. kas kütlesi yapmak istiyorum ama halter kaldırma, aletlerle çalışma olarak değil. powerlifting e bakayım ben o zaman biraz da.


  • safepassage  (25.11.15 12:28:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.