[]

Neden ipad?

Sanırım usb takılmıyor hdmi girişi yok vs. Ama tablet tavsiyelerinde hep ipad diyorlar
Sizce neden ipad?



 
iPadlere, ek aparatlarla usb'de takılıyor, HDMI çıkışta alınıyor.


  • teknikekip  (25.11.15 09:56:02) 
Cunku diger tabletler tam manasiyla lessssssssssshhh.

Apple urunlerindeki kullanim kolayligi yok.
  • tbernhard  (25.11.15 10:08:49) 
kullanım kolaylığı ve stabilite.


  • prodeq  (25.11.15 10:10:43) 
tabletten beklentin ne ona göre değişir tabii. gerçi hdmi çıkışı alınabiliyor ya da usb de takılabiliyor ama onlar için ayrıca ücret ödemen gerekiyor.
onun dışında bana göre tabletin kullanım amacı onlar değil. yani usb takmak ya da televizyona falan bağlamak değil. tablet dediğimiz şey mobilken daha çok iş görebilecek bir şey. ipad'i tercih etmemin ve önermemin nedeni ios işletim sisteminin stabil olması. android de kullandım ama bir süre sonra yavaşlıyor, uygulamalar crash oluyor, işletim sistemi bile crash olabiliyor bazı durumlarda. ios'de bu gibi herhangi bir sorun yaşamadım.

  • mesene  (25.11.15 10:15:20) 
Çünkü 2011 de aldığım ipad 2 nin hala canavar gibi çalışıyor olması.


  • al basmadan donu var  (25.11.15 10:49:35) 
bende samsung note serisi tablet var. şimdiki aklım olsa direkt ipad alırdım. o zaman da kararsızlığa düşüp samsung aldım, hata ettim.

ama telefon olarak iphone almam
  • nucleon  (25.11.15 11:03:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.