[]

Paslanan banyo rafı ? KOÇTAŞ

Koçtaş'dan aldığım şu banyo rafının uçları paslanmaya başladı.Üzerine direkt su temas etmiyor ama banyo ortamı olduğu için buharlı/sıcak ortam zarar veriyor sanırım. İyi de ben bunu zaten banyoda kullanmak için aldım. Banyoda zarar görecekse banyo rafı olmasının ne anlamı var?

Fişi falan duruyor. Götürsem geri alırlar mı ya da değişim yaparlar mı?

www.koctas.com.tr

 
bana alırlar gibi geldi, dediğin gibi banyo için almışsın zaten mutfak için alıp banyoda kullansan neyse. almazlarsa da hakem heyetine ver, direk kabul ederler.


  • trajikomix  (25.11.15 01:03:51) 
ben de almıştım koçtaç'tan banyo rafı. üzerinde de paslanmaz çelik yazıyordu hatta. gayet de paslandı.. uzun süre sonra olduğu için uğraşmamıştım.. iade etme süresi içinde götürürseniz alırlar sanıyorum.


  • holy diver  (25.11.15 08:44:17) 
İade etme süresi geçti. 30 gün olmuştur yani.


  • tavish11  (25.11.15 09:01:54) 
olsun. 30 gün civarı paslanıyorsa geri almaları lazım.

ha üç senedir kullanıyorum, paslandı derseniz geri almazlar. ama banyoda kullanılacak paslanmaz bir ürün 30 günde paslandıysa o ayıplı sayılır.
  • kibritsuyu  (25.11.15 10:10:12) 
garanti süreniz 2 yıldır. ayrıca paslanmaz çelik deyip aldığınız ürün başka bir şey çıkarsa, mesela demir çıkarsa gizli ayıp olur. gizli ayıpta zamanaşımı yoktur, 10 yıl geçse de götürebilirsiniz.


  • trajikomix  (25.11.15 22:17:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.