[]

doğum gününüzü kutlamayan akrabaların öğretmenliğini kutluyor muyuz?

selam dostlar.

bu soruya cevap bulamadık bir türlü.


 
Hayir.(direkt bu spesifik ornek aklima geldi bugun)


  • floydian  (24.11.15 16:32:15) 
ben kinalarina da katilmiyorum mesela.


  • uuth  (24.11.15 16:34:22) 
ben kutlamıyorum. adam bana dair hiç bir şeyi kutlamamış, beğenmemiş, ben neden onunkini beğeneyim?


  • gotic  (24.11.15 16:49:55) 
ögretmenler gününü acik ve net bir sekilde sinifin kendisine hediye almasi icin sömüren hocalarim oldu.

genel olarak kendi dogumgününü kutlamayan bir insan olarak, kimsenin bir seyini kutlamiyorum. cocugu olur, basarili bir ise imza atar, tamam, dogumunun üzerinden 365 gün daha gecti diye, biri senin meslegini o günle bagdastirdi diye, hayir.
  • aynadakiyabanci  (24.11.15 17:05:38) 
Doğum günü ayrı bir şey, kişiye özel. Yani öğrencilerin de doğum günleri var öğretmenlerin de. Dolayısıyla doğum günümü kutlamadı, ben de onun öğretmenler gününü kutlamayayım demek doğru bir kıyas olmuyor. Doğum günümü kutlamadı, ben de onun doğum gününü kutlamayayım olabilir.

Ben de 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi bayramlarımı kutlamadıkları için öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlamıyorum. :) Ama doğum günümü bilmiyorlar bile haliyle.
  • grgn  (24.11.15 18:32:56) 
Kimsenin mesleğini kutlamaya gerek duymuyorum. Ay sonunda banka hesabındaki kutlama yeterli geliyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (24.11.15 19:50:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.