[]

iş başvurusu: 2. görüşme

merhaba,

arkadaş bugün bir iş görüşmesine gitti. baya olmlu gecti. neyse hemen aramışlar ik'cılar. nasıl geçti sizce demişler. bizimki de olumlu geçti demiş. işte onlarda murad bey icinde olumlu gecti demişler. yarın sizi ikinci görüşmeye çağırıyor gelebilir misiniz demişler. adam o gün yurtdısına cıkacakmıs cünkü.

şimdi bu 2. görüşmede ne olacak tam olarak. deneyimliler yazabilir mi?

 
ilki muhtemelen müdür/yönetmen seviyesinde biriydi. ikincisi daha üst biriyle olur. konuşulanlar hemen hemen aynı olur.

görüşme aynı kişiyle olacaksa teklif için de çağırmış olabilirler, keşke sorsaymış arkadaşın bundan sonra süreç nasıl işleyecek diye :)
  • fakyoras  (24.11.15 15:03:03 ~ 15:03:41) 
sanırım yine aynı adamla görüşecek. keza ilk görüştüğü zaten şirketin türkiye sorumlusu imiş.

sormamış bişi :) hea öylemi tamam geliomn demiştir kesin
  • anti-kahraman  (24.11.15 15:04:05 ~ 15:06:32) 
bu sefer işin gereklerine ilişkin sorular sorulması muhtemeldir, ilkinde sizi tanıyalım şeklinde cereyan ediyor zira


  • sannora  (24.11.15 15:10:30) 
büyük ihtimalle teklif için çağırmış olabilirler. bu kadar kısa sürede tekrar çağırdılarsa adamların aradığı nitelikte biriymiş demek. işte çalışma şartlarını, verecekleri maaşı, imkanları vs anlatıp kabul edip etmeyeceğini soracaklardır büyük olasılıkla.


  • mesene  (24.11.15 15:15:57) 
hayırlı olsun olmuş bu iş.


  • bobinhoo  (24.11.15 15:21:29) 
işi almış


  • vecihi ile fikret  (24.11.15 15:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.