[]

kedim burnumu ısırıyor

Selam dostlar, benim velet kendisi 18 aylık. Burnumu yalarken ara ara ısırıyor. Valla merak ediyorum sebebini. Öyle acımıyor fakat bu aralar çok yapmaya başladı.




 
burnunuzun tadını seviyor demek ki?


  • makarnavodka  (24.11.15 00:17:30) 
olur ya, kulağı da ısırır mesela.

kedilerle ilgili hususlarda 'sebep' aranmaz, canı ne isterse ve ne zaman isterse, onu ve o zaman yapar. anlamak bize düşmez:)
  • tedirginlik hucresi  (24.11.15 00:44:28) 
kediler disleri kasinirken bir de oyun olsun diye isirirlar. iki kosulda da cozum ayni, isirma oyuncaklari. alin bir oyuncak, isirsin dursun. sizi isirinca onu odullendirmeyin, aliskanlik yapmasin. buyuyunce de isirir oyun olsun diye onune geleni. hos degil.


  • kurbanlik koyun  (24.11.15 02:12:21 ~ 02:12:42) 
ısırıp, kafasını da hafifçe iki yana sallıyor di mi sanki koparmak ister gibi. Tipik kedi davranışı işte, başka bir açıklaması yok.


  • innerbliss  (24.11.15 07:36:34) 
bizimki de yapıyor. hadi temizledim git şimdi bile diyor olabilir yani. kedi bu sonuçta


  • argent dawn  (24.11.15 08:15:14) 
Ben 2 farkli isirik gozlemledim, birincisi oyle mirlarken veya elimi kolumu yalarken minik bi isirik, bunu pozitif yorumluyorum, kacmiyor, napiyorduysa yapmaya devam ediyor.
Digeri gene yukardaki gibi bi durumdan sonra, veya sikilip gitmek istedigini haber verdigi zamanki isirik, once kisa surer, buraya kadar sorun yoktur, ama kedi "OHA ICGUDULERIMI HATIRLADIM" diye dusunup, gozlerinde o haylazligin parladigi, kulaklari arkaya yatirdigi an can yakmaya basliyor(rahat birakinca isirmayi birakip arazi olur). Bu negatif olan, ama anlasilabilir.

  • common of demons  (24.11.15 09:19:26 ~ 09:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.