(6)
Epilasyona 1 ay ara versem ne olur ?
sinavdan 90 aldigi icin aglayan ogrenci
Lazer epilasyonda 2.seansi bitirdim.Su an her ay gidiyorum ama onumuzdeki ay boyunca zaman ve sehir bakimindan gitme sansim olmayacak.1 ay gitmesem ne olur ? Hic aksatmadan gidilmeli,araya vakit girmemeli gibi bi durum var mi lazerde ? Mepilasyon merkezi ile konustum onlar bizce ara vermeyin vs vs b
Lazer epilasyonda 2.seansi bitirdim.Su an her ay gidiyorum ama onumuzdeki ay boyunca zaman ve sehir bakimindan gitme sansim olmayacak.1 ay gitmesem ne olur ? Hic aksatmadan gidilmeli,araya vakit girmemeli gibi bi durum var mi lazerde ? Mepilasyon merkezi ile konustum onlar bizce ara vermeyin vs vs bir seyler soylediler ama yuvarlak laflardi.tecrubeli sozluk kizlarimiza güveniyorum.tesekkurler.
0
sinavdan 90 aldigi icin aglayan ogrenci (
23.11.15)
Ben aralıkları bayağı uzatıyorum. Birşey olmaz
0
kitap arasında kalmış silgi tozu
(
23.11.15)
tüylerine dokunmazsan hiçbir problem çıkmaz.
0
ruhen hastayim ben
(
23.11.15)
Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur.
0
kaledekiyalnizlik
(
23.11.15)
Bana geciktirmemeye calis geciktirirsen kil koklerin guclenir demislerdi. Yazin bronzluktan dolayi mecburen geciktiren arkadaslarim vardi onlarin seans sayilari artti.
0
kıl kökü güçlenebilir. mantıklı yani. yine de olmuyosa zorlamamak lazım. seans artar. sonuçta 10 seans artacak değil ya 1 kere geciktiysen 1 seans hadi 2 seans artsın. buna değer mi gitmen sen karar ver. gitmek zorundaysan yapacak bi şey yok zaten.
0
orman işletmeleri telefon eder.
0