[]

Alfa romeo 156 ikinci el alınır mı?

Uzun süredir ikinci el araba bakıp duruyorum, her ne kaadar herkes uzak dur dese de sürekli aklımda bu araba var. 15.000 tlye 2000 model otomatik vites 120.000 km de buldum bir tane, şeytan git al arkadaş diyor, dinlesem mi şeytanı? ya da başka önerisi tavsiyesi olan (bütçe 17.000tl civarı bişiler:))




 
alınmaz abi yüksek yakıt tüketimi ve pahalı yedek parça


  • afjeo  (15.10.09 16:22:54) 
alfa romeo'nun sıfırını bile almayı düşünürüm ben.çok şık çok güzel arabalar kabul.ama çok sıkıntı duydum hakkında.hele yaklaşık 10 senelik ve 120.000 km deyse iyi düşün derim ben.


  • solipsist  (15.10.09 16:27:15) 
alinmaz! zaten 100'i gecmis araba alacaksaniz bir dusunun, alfa alacaksaniz bir kez daha dusunun... o fiyata dusuk km'de temiz japon alinabilir yine otomatik.


  • ucan sincap  (15.10.09 17:16:25) 
aynı fiyat aralığında ben de araba almayı düşünürken benzer şekilde Alfa Romeo dikkatimi çekmişti. Alfa Romeo'ların fanatikleri var. Gerçekten bağımlılık yapabilen bir araç. Ama ciddi yakıt tüketimi ile baş edebilir misiniz bilemiyorum. Üstelik otomatik vites.Söylendiği gibi yedek parça masrafınız da fazla olacaktır ki 10 yaşındaki Romeo sizi yedek parça konusunda yavaş yavaş yormaya başlayabilir.
2 senedir kendi arabamı kullanıyorum. Şunu gördüm ki araba tercih edilirken göz önünde bulundurulacak ilk kriter EKONOMİ.

Corsa, Focus, Golf...Klasik öneriler ama inanın boşuna çok satmıyor bu araçlar.
Citroen ve Peugeot'dan da uzak durmanızı öneririm.
  • frtsglm  (15.10.09 19:52:46) 
156 güzel arabadır ama çok yakar. otomatikse 100 km'de 13 litre falan yakar. aklınızda bulunsun. arabaya ayıracak bütçeniz bu kadarsa, yarısı kadar az yakan bir sıfır araba alabilir, ve yakınttan artacak yüzde 50 tutarındaki parayı da krediye yatırabilirsiniz.


  • faideli bilgiler  (16.10.09 00:17:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.