[]

Aldatmalı Soru - Acil Destek

Arkadaşlar selam.

Abimle fark ettik ki babam, annemi bizim iş yerindeki temizlikçi kadın ile aldatıyor. Yaklaşık 4-5 aydır ilişkileri var. Hatta sanırım banka kartını bile vermiş, yani para filan da harcatıyor. Haftasonları evde takılan adam artık iş yerine gitmeye başladı, kadınla bildiğin olaya girmişler. Hatta o kadar ileriye gitti ki, bizim eve bile bu kadını temizlikçi olarak getirtmeye çalışıyor. Bilmiyoruz zannediyor ancak facebook yazışmalarını yakaladık. Bu ilk vukuatı da değil, 5-6 sene önce de yapmıştı böyle bir şey.

Bu konu inanılmaz midemizi bulandırıyor ve çok sinirlendiriyor. Direkt yüz yüze gelip konuşmayı düşündük ama bir bok olmaz. Benim aklıma fake bir sosyal medya hesabıyla, sanki kadının akrabasıymış gibi bunu tehdit edip uzaklaştırmak geliyor. Ancak adamın kalp sorunları filan var, o stresle kötü şeyler olmasını da istemiyoruz.

Ne yapmalıyız? Acil destek lazım.

 
baban anneni aldatıyor ve sen hala ona kötü bişi olmasın diye onu mu düşünüyorsun? bırak ne hali varsa görsün. annene de söyle hemen.


  • sta  (23.11.15 15:21:45) 
Valla aldatırken kalp sorunları bir sorun yaratmıyor demek ki. Annennize neden söylemiyorsunuz? Bütün yazışmaları kaydedin, mahkemede delil olarak kullanırsınız.


  • innerbliss  (23.11.15 15:34:38) 
erkek milleti amk. allahından bulsun.


  • ergenpezeveng  (23.11.15 15:38:20) 
anneye falan söyleme, kadıncağız habersiz, bırak bunu kafasına takmasın. babayla konuşun direkt. iki kişinin konuşması daha iyi olur.


  • mermize  (23.11.15 16:00:38) 
hay çılgın zamparalar, cepte dil altı ile hovardalıklar..
fayda maliyet analizini iyi yapın. bu işler çok kaotik, ortaya çıkardığınızda kendiliğinden de düzelebilir, geriden yönetseniz elinizde de patlayabilir.

önceki münasebeti anneniz biliyor mu?
  • kargn  (23.11.15 16:05:59) 
karışmayın adama! 5-6 yıl önce yapmış şimdi yapıyor, siz olayını bozsanız bile ileride yine yapmaya çalışacak. bırakın takılsın annenize de söylemeyin. o da farkındadır zaten, elleşmeyin


  • mhmtt  (23.11.15 16:08:36) 
Birakin takilsin ne demek ya?

Blof yapin, hareketlerinden suphelenip isyerine kamera yerlestirdik, kadinla gorusmeye devam edersen ikinizi de rezil rusva ederiz butun cevrenize diyin.
  • letheavendangered  (23.11.15 16:36:19) 
kamera yerleştirdik, gizli kaydettik falan demeyin, gaza gelirse ve aranız bozulursa şantajdan şikayetçi olabilr hakkınızda, aynı şekilde özel hayatın gizliliğini ihlal diye bir suç da var, yazışmalarını gizlice okuduk kopyalarını aldık da demeyin. hem zaten bu kişisel verilerin kaydedilmesi ve ele geçirilmesi suçunu da içerir.

şundan dolayı söylüyorum, bu tür bir konuda evlatlarından gelecek bir tepkiye, tepkisi farklı olabilir, bu bence eşler arasında halledilmesi gereken bir konu.
  • paranoyak kedi  (23.11.15 16:54:13) 
Evlilik devam etmeliyse anneye kesinlikle söylemeyin. Ciddi bir travma yaratır, yazık günahsız kadına. Babayla konuşun ama sakin ve kararlı bir dil seçin. Tehditvari veya hede hödölü olmasın. Duyduğunuz rahatsızlığı, durumun yanlışlığını söyleyin. Mis gibi ailemize yakışmıyo falan diyin. Ama zaten ipler kopsun, evli durdukları hata diyosanız, anne de böyle düşünecekse, önce anneyle konuşup sonra hep beraber babayla konuşabilirsiniz. Gıcık bi durum, kolay gelsin.


  • aylayktumuvitmuvit  (23.11.15 18:19:46) 
Paranoyak hakli. Cirkinlesmeye devam ederse bu sekilde yaklasim elde patlayabilir. Ama bence de anneye kesinlikle soylemeyin, ilk basta kendiniz konusarak cozmeye calisin. Baktiniz sizi dikkate almiyor, evladini dikkate almayan adam yuvasinin bozulmamasini hic sallamaz. O zaman acarsiniz konuyu anneye. Ama ilk basta ne yapip edip sessizce kendiniz halletmeye calisin. Yoksa sonra toparlamak cok zor. Bizim de basimiza geldi, kardesimle hala babamin yedigi boku temizlemeye calisiyoruz 2,5 yildir.


  • letheavendangered  (23.11.15 20:03:58) 
  • Bysb  (23.11.15 20:09:29) 
anneye söylemek olmaz ama bence de farklı bir sosyal medya hesabıyla tehtid mantıklı


  • gazozailacatmauzmani  (23.11.15 20:11:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.