[]

Dengesiz Kadın

Birkaç senedir görüştüğüm, bir barışıp bir küstüğüm biri var ve en son ev arkadaşıma yazmayı düşündüğü ve çocuğun da ona hiçbir ilgisi olmamasına rağmen benden numarasını falan istediği için ben tavrımı koydum ve neredeyse bir yıldır görüşmüyorduk. Geçenlerde yine yazdı, beni özlediğini falan söyledi, ben de o sırada onunla aynı şehirdeydim görüşelim dedi, kabul ettim ama akşam tam evden çıkmak üzereyken boşver ya görüşmeyelim dedi birden, ben de pek sallamadım ama bozuldum bayağı.

Şimdi tekrar görüşsek falan dedi, ben şu an başka şehirdeyim, gidersem sırf onunla görüşmek için gideceğim ve aileme de üniversiteden arkadaşlar toplanıyor onlarla görüşeceğim yalanını söylemiş bulundum ve bu akşam yola çıkacaktım ki bugün seninle bir sorunum yok ama yüz yüze görüşsek sanki bir sorun çıkacak, pek içimden de gelmiyor dedi, benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tamam her zaman biraz dengesizdi de ne yapmaya çalışıyor bu arkadaş? Benim yerimde siz olsanız ne yaparsınız?


 
Bu dengesizliğe sebep sensin. İlk dengesizliğinde üzerine gitmeyip gereken tavrı göstersen, kısacası poposunu kaldırmasan, bu dengesizliğe devam edemeyecek. Klasik bir popo kalkma hadisesi yani.


  • Abdurrahman  (23.11.15 14:37:29) 
bir kez aynı hatayı yapmışsın ne diye şehir değiştiriyosun hala böyle biri için. bir daha hiç bi şekilde görüşmem yerinde olsam.


  • mantarliborek  (23.11.15 14:41:00) 
aklını başına devşir. benzer bi karı yüzünden ömrümün 8 yılı çöp oldu. numaramı değiştirip hiçbir şekilde, hiçbir koşulda iletişim kurma çabalarına olumlu dönmedim. ne kadar ortak arkadaş varsa da iletişimi kestim.

bu ilişkide ne çekerseniz çekin haksızsınız.
  • uuth  (23.11.15 14:45:57) 
Daşşak geçiyor seninle.


  • ssiradanbirigibi  (23.11.15 18:23:46) 
Senin yapacağın tek şey var;
çok afedersin ama tırnak içinde söylüyorum bunu "hayatından siktir edip" çıkaracaksın. Bir daha da yüz-göz olmayacaksın. Çocukla eğlenir gibi davranıyor sana, maalesef devam edersen benzer şeyler yapmaya devam edecek. Emin ol buna.

  • gece lampulu  (23.11.15 19:33:16) 
Ohaaaaa oha sana yuh. Bi kız gel dediğinde gelir git dediğinde gidersen böyle tepkisiz o daha seni çook yo-yo gibi kullanır. Bir erkek de öyle. Bir insanın sana mantıksız gelen hallerine he he demicen tepene çıkar!


  • purptakal  (23.11.15 19:47:25) 
Ya kusura bakma da hata sende. Dilim varmıyor söylemeye, tam bir ******* gibi davranmışsın. Sözcüğü sen bul.

Vatandaş ipiyle kuyuya inilmeyeceğini defalarca kanıtlamış, sen kaşınmışsın. Hiç öyle başından aşağı kaynar sular falan dökülmesin.
  • yirmisantim  (23.11.15 19:56:16) 
Safcana mısın sen biraz?


  • arnold schwarzeneger  (24.11.15 08:27:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.