[]

Arabanin altini vurdum, en kotu ne olur?

Arabam bora arkadaslar.mahallede park sorunu var, bi suredir arabayi toprak bi saha var oraya birakiuorum. Bugun arabayi oradan cikarirken kaldirima cikmisim, 20cm falan kaldirimdan pata kute indim 2-3 yerinden vurdum arabayi. Bu boralarin alti da cok alcak. Suan da bi dernekteyim, gec kalicam diye altina da bakamadim. Aklim arabada kaldi. Sizce en kotu ne olur? Ne yapayim?




 
Tesekkur ederim arkadasim. Umarim o yag birikintisini gormem :/


  • fuckerlove  (23.11.15 13:52:01) 
Hiçbir şey olmaZ çünkü Bora Pasifik ile bir Yokuş sonrası tümseğe iniş yapmışlığım var, hiçbir şey olmadı. Araba olsam hava yastığı açardım o derece korkmuştum.


  • jimmy  (23.11.15 14:12:42) 
@jimmy hahhah :D valla ben de en az senin kadar korkmusumdur, acelem de vardi inip bakamadim zaten elim ayagim dilandi :D donuste @krempeynirin dedigi gibi kontrolumu yaptim geldim eve sag salim ama bi anormal sesler vardi, gostergeye baktim ki denisik bi isik yaniyor oyle melul melul :D meger egzoz patlamis carpinca o.0 bakalim haftasonu ustaya gidecek bora, ben ogrenene kadar artik bi koltuk kalacak saglam:( gecen de tekeri surttum, jant kapagini ucurmusum :(


  • fuckerlove  (23.11.15 17:14:38) 
Ben sağ arkada bir yerleri vurmuştum mazot damlıyordu. Neresi bilmiyorum ama. Götürdüm yaptılar. Bir kontrol edin isterseniz.


  • hayde bre  (23.11.15 18:00:04) 
@haydebre simdilik egzoz disinda bi problem yok gibi, haftasonuna bide usta el atar arkadasim tesekkur ederim :)


  • fuckerlove  (23.11.15 23:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.