[]

Digiturk play almaya deger mi

bu sezon sonuna kadar alsam besiktas maclarini izlemek için deger mi 240tlye. Kalite fln nasildir kullananiniz var mi?




 
İnternet kalitesine göre ayarlıyor görüntü kalitesini. İnternet hızı iyiyse görüntü de iyi oluyor. Bizde lig tv paketi ya da takım paketi yok, sadece la liga, fransa, brezilya ingiltere vs. gibi ligleri izleyebiliyoruz. Keyifli oluyor.

Para vermedik, yeni tv alınca hediye geldi. 240 tl verilir mi bilmiyorum. Konu komşuyla ortak girebilirsin ama. :)
  • otonom  (23.11.15 11:02:49) 
240 tl verilmez. 1 fb 1 gs'li falan bulup ortak kullanın 80 liradan. anca öyle yer.


  • xenophobe  (23.11.15 11:18:35) 
ben digiturk play kullanıyorum fakat full paket. 609TL'den bir süre önce HD olanını almıştım şuanda 489tl'ye düşmüş.

Sadece bjk maçları için değmez ama şu pakete bir bakın: www.digiturkplay.com.tr

Bu arada HD olarak alırsanız samsung veya lg smart tv'niz var ise hd kalitede izleyebiliyorsunuz. Mesela dün akşamki beşiktaş maçını izledim donma vs. olmadan hd olarak.
  • future  (23.11.15 12:15:39 ~ 12:15:54) 
değmez. derbilerde falan rezaletti geçen sene, 20 mb netim olmasına rağmen sıçtığı çok oldu. skimsonik bi de programla izlemen gerekiyor. illa pc'den izlicen diye dayatıyor. ben smart tv'den direk izlemek istiyorum desen birsürü takla atıcan.

ayrıca komşuda ya da civardaki kafelerde falan normal digiturk kullanan varsa muhtemel bi gol sevincinde "n'ooluyor amk gol mü oldu, kim attı" deme olasılığın çok fazla. yayın birebir gelmiyor, geç geliyor.
  • Improbable  (23.11.15 12:41:12 ~ 12:45:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.