[]

Lanet olası kpss sınavı?

Akpss sınavında torpil olayı nasıl oluyor? Yerleştirmede düşük puanlıyı mı alıyorlar, sınav sonucu olarak mı torpil oluyor?

Lisansta 70 nasıl bir puan, hiç çalışmayanlar ortalama kaç alıyor?


 
sözel sınavda oluyor hocam torpil. o noktaya gelene kadar da sorular birilerine servis ediliyordur.


  • tantunisultansüleyman  (23.11.15 09:31:35) 
Merkezi alımlarda mesele puan değil sıralama. Öyle kadrolar var ki senede 10 alım yapılıyor ama istediği özelliklere sahip zaten sınava giren kişi sayısı 15 örneğin. Doğal olarak ilk 10 kişi alınıyor, isterse puanı 50 olsun.

Ama öyle kadrolar var ki(bazı mühendislikler ve düz memurluklar örneğin), binlerce kişi giriyor sınava ama alımlar kuş kadar. Doğal olarak 90 puan alan adam bile açıkta kalabiliyor.

Kısacası bölümüne göre değişiyor sorunun cevabı.

Merkezi alımlar dışında açıktan kurumlar kendi sınav ve mülakatlarıyla alımlar da yapıyorlar, büyük ihtimalle burada torpilin babası dönüyor. Detayları bilemiyoruz elbette.
  • Abdurrahman  (23.11.15 09:48:35 ~ 09:49:01) 
Teşekkürler. Peki merkezi yerleştirme olmayan yerler nerelerdir peki? Ptt vb. gibi sonradan özelleştirilen yerler mi örneğin?


  • Gucci  (23.11.15 09:59:45) 
Kurumların çoğu kendi sınavlarını/mülakatlarını yapıp personelini kendi ihtiyaçlarına göre alıyor artık. Bu yüzden de merkezi alımlardaki sayılar eridikçe eriyor. Memurlar.net'teki ilanları incelersen görebilirsin.


  • Abdurrahman  (23.11.15 10:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.