[]

Diş implantı yaptırdınız mı hiç?

görünürdeki bir dişinizi çektirmek zorunda kaldıktan sonra hiç implant yaptırdınız mı? şu çivili dalgadan bahsediyorum.

yaptırdıysanız memnun kaldınız mı?
kaça yaptırdınız?
negatif yönleri neydi?

 
Yaptırdım. 1600tl . Çok memnun kaldım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım... Bir yıldan fazla oldu


  • buffy de vampir sayılır  (22.11.15 20:59:54) 
400.- USD vermiştim 2 sene önce, memnunum, herhangi bir problemim yok. Yalnız, ben bu kadar ciddi bir durum beklemiyordum, benim gibi diş doktorundan ve iğneden çekinen biriyseniz süreç biraz sancılı ve 2 ay kadar sürüyor onu belirteyim.


  • koskoca kirpi  (22.11.15 21:01:11) 
anladım.

bir iki şey daha sorayım.

yanlış duymuş da olabilriim ama atıyorum; 1 diş 2000tl ye mal oluyorsa, 2 diş 3000tl ye falan mal oluyormuş. tek seferde yaptırınca falan, teknikle veya malzeme kullanımıyla ilgili avantajlı bir durummuş doğru mu bu?

bir de diyelim ki öndeki çürük bir dişinizin kurtarılır yanı yok ve implant yaptıracaksınız. noluyor o zaman, ön dişinizi çekip 2 ay dişsiz mi gezdiriyorlar yoksa geçici çözüm buluyorlar mı?
  • tchuck  (22.11.15 21:06:14) 
Şuan bende olan durum :) öndeki dişlerden biri çekilmek zorundaydı, onun yerine diğer dişlerden destek alarak (kanat gibi düşün) bir protez yaptılar bildiğin dolgu malzemesinden. implant yapıldı iyileşmesini bekliyoruz, görünüş olarak normal dişle ayır edilmesi imkansız :)


  • myra  (22.11.15 21:13:07) 
Ben ön iki dişimin iki yanında diş yoktu, tel'den sonra 2 tane implant yapıldı.
Memnunum gerçekten kendi dişiniz gibi, avantajı köprüde yan dişlere dokunuluyordu bunda sağlam dişlere dokunmadan yapılıyor. Negatif olarak operasyon acısını söyleyebilirim, değer :D

Eskiden çekilen diş yerine 3-6 ay bekleme oluyormuş ama artık 1 hafta sonra yapılabiliyor diye okumuş ve duymuştum.
  • atom karincanin torunu  (22.11.15 21:13:22) 
1-2 hafta kadar oranın boş kaldığını hatırlıyorum, sonra geçici bir diş takıyorlar, en son gittiğinizde de onu daimisiyle değiştiriyorlar. En azından benimkinde öyle oldu :)


  • koskoca kirpi  (22.11.15 21:23:34) 
çekim sonrası 3 ay iyileşme, vida takılması sonrası 2-3 ay iyileşme, geçici ve kalıcı implant sonrası iyileşme ve kapanış 3 hafta.. 650 euro implant + 600 tl


  • ayheytmayselfenvanttuday  (22.11.15 22:17:26 ~ 22:19:13) 
Benimki hiç acımamıştı bu arada.. Sıfır acı.


  • buffy de vampir sayılır  (22.11.15 22:20:25) 
dişiniz kanal tedavisi yapılabilecek konumdaysa kanal tedavisi yapılması daha uygun olur. pek çok farklı teknik var. bazen çekimle aynı seansta uygulanabiliyor implant. fiyat farkı kullanılan implantın markasına, üst yapıdaki malzemeye bağlı olarak değişir


  • lushdiamond  (01.12.15 20:18:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.