[]

evde fındık votka

bundan yapmaya çalışıyorum evde 1:2:1 su:votka:fındık şurubu ölçüsü gördüm bi denedim de votka tadı sert geldi biraz. fındık şurubu koysam da çok tatlı olur ben bunu suyla mı yumuşatayım yoksa başka bir tarif/yöntem vs bilen var mı? votkamız biraz boktan ondan oldu galiba :(




 
fındık şurubunu nereden aldınız?

tchibo'dakiler daha iyi gibi.
  • jimjim  (22.11.15 21:22:52) 
ben yapıyorum. mis gibi de oluyor. fındık şurubu olarak şu: www.nuanspasta.com migroslarda oluyor.

su bardağı ölçüsü vereyim. yarımın biraz altında vodka. 2-3 tatlı kaşığı kadar şurup. 2-3 adet buz. 1 buz ölçüsü kadar da su.
  • she was my baby  (22.11.15 21:35:24 ~ 21:35:44) 
1:3:1 onun doğru ölçüsü. Yalnız 1 su, 1 votka, 1/3 Şurup (FO ya da OX tercihen). Sıra şaşmış sizin ölçüde. Eğer seviyorsanız votkayı 1,5-2 civarına çekebilirsiniz, fakat tatlı olduğu için bayıltabilir üçüncüden sonra. Deneyerek yapmak en güzeli.


  • polifonik osuruk  (23.11.15 09:23:29 ~ 09:25:02) 
fındık şurubunu kadıköy'den bilko pasta malzemelerinden aldım. şifadan lahmacuncuya doğru yürürken 2 kere sağ yapınca varılıyor sokağa. fo ve repo var 15.5 ve 8.5'a ben repo'dan aldım bu arada.

ben şurubu çok koymuşum anladığım kadarıyla. denicem bunları teşekkür ediyorum.

hep fo önermişler de fiyat %100 oynuyor, var mı repo'yla yapan çok fark var diyen?
  • rubenanyukov  (23.11.15 11:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.