[]

Göz ameliyatı hk

On yıldan fazla gözlük kullanıyorum, 26 yaşındayım. Gözlerin biri 3.5 biri de 3,astigmat var yükseğinden. 30 dan önce ameliyat olma diyor çevremdekiler. Sebebi de tekrar gözlük kullanmak zorunda kalırsın ilerde diyorlar.. Sizce ne zaman ameliyat olmalıyım.?




 
hemen ol. adam gibi bi doktora git. ne kadarı iyileşir filan bi sor. erteleme yaş geçtikçe zor oluyor.


  • ergenpezeveng  (22.11.15 21:01:48) 
bence olma beni 18 yaşında edecekti doktor yaş olayı yaş ama göz bu sonuçta çok sıkıntı değilse olma.


  • her gece aç  (22.11.15 21:06:40) 
ameliyat sonrası gözleri tekrar bozulan insanlar var. mecburen sadece gözlük takmak zorundalar.

göz ameliyatlarının uzun dönemdeki sonuçları şuan için bilinmiyor zira yakın tarih yöntemi. ha süper bişeydir yıllar sonra sorunsuz olduğu kanıtlanır eyw ama şuan için bi bilgi yok. yarın öbür gün tünelin ucu bombok bi yere de çıkabilir.

göz doktorları da niyeyse genelde gözlük takıyorlar. geçen lens için gözlerimi ölçtürmeye gittiğim doktor da (prof) ameliyat düşünmez misin demişti (dünyagöz). sen niye gözlüklüsün hala demedim tabi, düşünmüyorum dedim.
  • she was my baby  (22.11.15 21:38:50) 
Benim de abim ameliyat oldu otuzundan önce, ameliyattan önce 2.5 falandı gözleri birkaç yıl gözlük kullanmadı fakat sonra 0.75 oldu gözleri. Şu an tekrar gözlük kullanıyor... Bilemiyorum değer mi birkaç yıl gözlük kullanmamak için ameliyat olmak.


  • buffy de vampir sayılır  (22.11.15 21:48:32) 
goz bozuklugunun ilerlemesinin durmasi lazim. eger numaralarda bir degisiklik olmuyorsa yaptirin, o da 30 yasindan sonra duruyor diyorlar.


  • melancholia  (22.11.15 21:51:45) 
göz ameliyetında öncelikle gözlerinizin ilerlemesi durmuş mu ona bakıyorlar (yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önceki derecelerle karşılaştırıyorlardı). eğer durmuş ise -ki büyüme süreci 22 yaş gibi bitiyor- ilk aşamayı geçiyorsun. zaten bir sürü testten geçiriyorlar. bunun sonucunda tüm ameliyat yöntemlerine uygun olmadığın da söylenebilir.

tekrar gözlük kullanma riski her zaman vardır çünkü ameliyat olunca gözler görme bozukluğuna bağışıklık kazanmıyor sonuçta.

göz derecen artık ilerlemiyorsa gayet olabilirsin. bu arada doktorların bu ameliyatı olmamalarının sebebi gözün derinlik hassasiyetini azaltmasındandır, ameliyatlarda falan bu önemlidir. milimetrik ölçülerle işiniz yoksa çok önemli değil.
  • neysene  (22.11.15 21:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.