[]

Memede sislik

Selamlar, 3 gun once falan bi hassasiyet hissettim, boyle adet oncesi sismenin daha da fazlasi gibi tek memede. Kitle var mi yok mu anlamiyorum ama icinde biseyler şiş gibi. Teyzem gecen sene meme kanseri tanisi aldi, cok korkuyorum:( hormonal bise olsaydi 2 memede de olmasi gerekmez miydi? Bu haftaici doktora gidicem ama belki icimi rahatlatacak bisiy diyen olur. Tesekkurler.
Edit: yas 28



 
her oluşan şişlik kanser değil merak etme. hassasiyet olması da iyi bir şey. yine doktora gidin bakilir anlasilir hemen. kanser riski acisindan da anne baba kardesler disinda diger akrabalarin cok anlamli bir etkisi yok.


  • gomugomunoo  (22.11.15 12:14:10) 
Kadınların memesindeki kitlelerin %85'i iyi huyluymuş. Yani kanser değilmiş. İnşallah seninki de o 85'in içindedir. sırf senin için araştırdım bak. :) mutlaka haber ver sonuçtan buraya.


  • ssiradanbirigibi  (22.11.15 12:48:21) 
kanser değildir. basit bi şeydir bence. ikisini de iyice elinle incele bakalım bi şey yoksa panik yapma. kaldı ki öyle bi şey olsa bile erken tanı olur ilaçla hallederler. onun dışında bugüne kadar hiç bi meme kanseri olayında şişmeye denk gelmedim hep elle bi kitle vs hissediyo millet. bence basit bi şey rahat ol sıkma canını :)


  • ergenpezeveng  (22.11.15 14:03:29) 
yanlış anlamayın ama meme kanseri anne teyze anneanne gibi geçiyor. Bu kişilerde kanser olanlar ailesinde, hormon testi yaptırmalılar, eğer bu hormon kişi de çıkarsa meme kanseri olma ihtimali çom çok yüksek ( sngelina jolie bu sene memelerini bu hormon tespit edilince aldırdı )

Yani diyeceğim ihma etmeyin doktora gidin önleminizi alın!!
  • oscar  (22.11.15 14:03:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.