[]

peter parker'a iade-i itibar

bunu yapması gerekenler var. arkadaşım bir kere peter parker ilk çıkan ve "deneme" sayılabilecke örümcek adamları saymazsanız sıska bi arkadaş değildir. mary jane dediğimiz fıstıkla zaten öteden beri ilişkileri vardır. peter parker örümcek onu ısırmadan önce böle sıska çelimsiz ezik bi arkadaş değildir. esas tutan çizgi romanda peter parkermary jane'nin de deyişiyle "tiger" yani kaplandır. tipi de yerindedir gücü kuvveti de.

bu konu hakkında bi iki şey karalamak istiyorum çünkü burada hiç bahsetmediğim nedenlerden ötürü bu bilerek yapılmıştır.

efenim şu an yanımda tv var da yeni bi örümcek adam çizgi filmi çekmişler ondaki peter parker burada da sipsi gibi.

bakın, bilmeyenler öğrensin ve itibarını iade etsin. örümcek adam ısırmasaydı da peter parker "kaplandır" o hadder.

 
soru yok ortada sanırsam ama olsa olsa neden böyle sıskalaştırıldı bu adam diye sormuşsundur=)

şimdi güçlü kuvvetli birinin o özellikleri kazanıp daha da kuvvetlenmesi pek çekici değil. yani sinema filminde peter'ı 2 metre adam oynasa toplum ona bakarken "aa uu" der zaten. görmek istedikleri halktan birisi, sokakta yanından geçerken "ah zavallı" diyebilecekleri, acıyacakları ve kendilerinden zayıf birisini görmek. bu tarz bir insan spider'ın özellikleri kazanınca "aaa uuu ooo" diyor izleyenler. bunu sağlamak için. yapıcak bi şi yok taygır..
  • dambil  (15.10.09 09:12:09) 
Burdaki durum aslında şudur sanırım; genelde çizgifilm, kitap vs. den uyarlama filmlerde gereksiz yere senarist veya onun gibi tipler karakterler ile çok oynuyor yahu zaten çizgi film, kitap ve her ne zıkkımsa tutmuş yani millet okumuş seyretmiş beğenmiş ne halt etmeye oynarlar bunların tipleriyle karakterleriyle. uyuz olduğum bir durumdur. @karluk a katılıyorum Peter Parker aslında filmdeki gibi sönük bir tip değildir ayrıca boylu posludur maşallah marvel bu duruma neden el atmadıki :)

yaw bu adamın çizgi filmde gözlüğü filanda yoktu galiba yanılıyormuyum... filmde dörtgözün teki oluyorda kendisi..
  • pposeidon1  (15.10.09 09:20:51) 
örümcek adam filmlerinden nefret etmemin yegane sebebi budur. hitap ettiği gençliğe benzer sipsi gibi bi oğlan yaratmışlardır. ama çizgiromanda da çizgifilmde de peter parker biri kızıl biri sarışın(hem de zengin) iki kızın gözbebeğidir. author mübarek.


  • manfool  (15.10.09 10:28:30) 
oh be!
yazın siz yazdıkça ben rahatlıyorum ooohh karşılık da veriyormuş bu "şark bülbülü"
ya sanırım ilk çıkan bir iki sayıda peter parker böyle uyuz bi tip miymiş neymiş ama öyle olsa bile sonrasında adam kendini bulmuş di mi öne lülesini düşürmüş iki tane kısssssrak gibi kızı peşinde deli divane etmiş. örümcek adam olmadan önce de tipi yerinde vücudu üçgen biçiminde.
lütfen marvel, satıyon kendi hikayelerini bari bozmadan sat ulen!
  • Karluk  (15.10.09 14:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.