[]

Mercedes 115 Kasa 230.4 Alınır mı?

Araba 74 model. Yıllardır garajda yatıyordu, bir miktar bakım+kaporta ile birkaç bin lira harcanarak trafiğe çıkabilecek durumda. Hatta yıllardır kullanılmadığı halde ilk marşa basma esnasında sorunsuz çalıştı motoru. Hidrolik direksiyon, manuel vites.

Birebir aynısı değil ama sanırım benzer olarak şöyle bir örneği var: www.sahibinden.com

Ne dersiniz, alınır mı? Velev ki aldık, birkaç bin de kaporta masrafı yapıldı. 2 sene sonra en azından yapılan masrafı çıkartacak kadar bir fiyata satılır mı?

Edit: LPG takılı. Kontrolleri, sızdırmazlık testleri vs. yapılacak elbette.

 
iyi bir ustaya motor ve vistesinin durumuna baktirmadan alma.
eger bunlar iyi durumdaysa kesinlikle alinir.

  • tezek  (22.11.15 05:51:00 ~ 05:51:26) 
oo alınmaz mı yav. atarım bi 20 lira benzin parası bizim mahallede yanlarız. yalnız şaka maka çok yakar bunlar haberin olsun


  • yamuklu sucurta  (22.11.15 07:58:04) 
çok para yer bu. kullanmaya başlayınca görürsün :)


  • ergenpezeveng  (22.11.15 09:06:42) 
arkadasim aldi, birkac bin kaporta masrafi ile bitmiyor. direksiyon mili kopuyor, kapi kilidi bozuluyor, elektriksel arizalari cikiyor v.s. 40 yil calismis aksamlar artik kendini salmaya basliyor malesef.

bi tarafini surtunce asil o zaman dert, kaportasi cok kalin, cekicle kendine ha diyince gelmiyor, her usta yapamiyor, yapan usta koleksiyon araci gibi deger bicip isciligi pahali tutuyor.

en onemlisi bozulan veya bi sekilde degismesi gereken parcalar cikmacida bulunuyor, onlar da ederinin cok ustunde fiyat veriyor.
  • gerenkyok  (22.11.15 09:48:52) 
Söylemeyi unutmuşum, lpg olacak elbette :) yine de çok mu yakar?


  • sevgikusunkanadinda  (22.11.15 12:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.