[]

Başka insanlar mail adreslerimi kullanıyor

Merhaba arkadaşlar, gmail ve yahoo hesaplarıma iki farklı kişinin kredi ve kredi kartı ekstreleri, borç bilgilendirmeleri vs geliyor. Bankalardan birini arayıp durumu ilettim şubeye gelin dedi. Bu durumdan dolayı başım derde girebilir mi diye düşündüm aklıma bir şey gelmedi. "şu olabilir ve sorun yaşarsın" diyebileceğiniz bir şey var mıdır? Zira böyle bir saçmalık için banka sıralarına girmek istemiyorum.




 
İçeriklerini başkalarına ifşa etmediğin sürece bir şey olacağını sanmam, ama senin için sıkıntı oluyorsa Şube'ye gitmene gerek de yok, Bankanın internet sitesi üzerinden şikayet oluştur, şu şu insanların mailleri tarafıma geliyor benim alakam yok, istemiyorum diye. Onlar adamlardan yeni mail adresini alıp halleder. Büyük ihtimal ya bunlar yanlış mail verdi ya da maili giren banka personeli dalgınlıkla mail bilgisini yanlış girdi.


  • koskoca kirpi  (22.11.15 01:39:54) 
Bir de onu deneyeyim bakalım. Bir tanesinde isimlerimiz tutuyor, o muhtemelen yanlışlıkla olmuş ama diğerinin ismi de bambaşka nasıl olmuş anlamadım.


  • righteous man  (22.11.15 02:52:21) 
sil geç...
diğerleri de zaman içerisinde extrelerim neden gelmiyor lan diyerek duruma ayıkacak ve düzelteceklerdir. başına ne gelebilir? inbox'ın meşgul edilmesi mesela.

mail'i sana gelen zat'ı muhteremlerin işlemlerinde bir ıslak imzan yok, talimatın yok. sadece mailleri sana geliyor ki mail bu adres de değil. hani olsa da yanlış adres bildiriminden mektupları evine gelse, dersin yarın öbür gün haciz çıkar gelirler. bir şey alamazlar ayrı konu ama otur dert anlat.

ama burada mevzu bahis email adresi. ne yapacaklar? garanti bankası borçlarınızdan dolayı facebook'tan gelen maillerinize haciz koymuştur :) gibi bir şey beklemiyorsun umarım.
  • casa  (22.11.15 05:29:30) 
(: Yok be üstat, dedim ya; "başım derde girebilir mi diye düşündüm aklıma bir şey gelmedi. "şu olabilir ve sorun yaşarsın" diyebileceğiniz bir şey var mıdır?"

Bin bilene danıştım işte. (: Teşekkür ederim cevapladığın için.
  • righteous man  (22.11.15 06:06:10) 
babana da geliyor. fakat çoğunun cryptohacker olduğunu düşünüyorum. sakın ekleri açayım deme, cuku tutma ihtimali var.

gerçekse de banane. sahibi sallamadiktan sonra ben ne sallayacagim diyorum.
  • no christ requires  (22.11.15 09:42:07) 
bana da geliyor yıllardır benle aynı ad soyada sahip birinden. bireysel emeklilikleri, kredileri vs. sallamadım hiç. karşı taraf da sallamıyosa demek hiçbir şey olmadı. olmaz da zaten.

bir de bi alışveriş sitesinden geliyordu sürekli. yine benle aynı ad soyada sahip biri mailimi vermiş. yok kargonuz gönderildi yok bilmemne. girdim hesaba şifresini değştirip silip hesabı çıktım sjahskj bi daha başıma musallat olmadı. tabi banka falan olmadığı için önemli değildi.
rahatsızsan mail at hallederler.
  • rayde  (22.11.15 11:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.