[]

intihar duyuruları

intihar duyurularından rahatsız oluyor musunuz? ne düşünüyorsunuz bu duyurular hakkında? "edeceksen yine et ama reklam etme" diyorum ben şahsen. yardım çağrısı filan olduğunu da düşünmüyorum bu tür duyuruların, olsa olsa ilgi o... olur ancak.




 
ben "geber buraya niye yazıyorsun" diyorum. zaten yeterince fazla insan var. doğal seleksiyon şart.


  • safepassage  (21.11.15 23:45:15) 
ilgiye aç insan intihar etmez. depresyona girer ilgi için ben intihar ediyorum der. ama gerçekten intiharı kafaya koymuş birisi zaten kimin ne diyeceğini düşünmez. ama ben de intihar edecek olsam bir veda mektubu yazardım. sözlükte şöyle bir örneği var mesela ne zaman görsem hüzünlenirim;

eksisozluk.com
  • yamuklu sucurta  (21.11.15 23:46:57) 
Baska duyurulari irdeleyen duyurular kadar rahatsiz olmuyorum.


  • murakami  (21.11.15 23:51:51) 
Aynen katiliyorum bir de kedi duyurulari. Gonul isi gibi gorunmeyen kedi ve intihar soru tipi acilmali.


  • floydian  (21.11.15 23:58:02) 
Normal bir insan kalkip da ilgi cekmek için dahi olsa intihar duyurusu acmaz. Var bi sıkıntı demek ki. Ilgi cekmek icin de yardim cagrisi da olsa. Ne farkeder.


  • rayde  (21.11.15 23:59:57) 
internet kullanıcıları göremiyor ama "17 yaşındayım, tek istediğim seks yapmak ve ölmek hoşçakalın" diyen bir duyuru var az aşağıda. bunun gibi şeyler yer almamalı burada.


  • devilred  (22.11.15 00:00:33) 
Ben gördüğümde ölseler de kurtulsak diyorum ama bunların hiçbiri intihar etmiyor, hepsi ilgi orospusu. Ha intihar eden sözlük yazarları da oldu ama hiçbiri ben intihar ediyorum diye yazmamıştı ne sözlüğe ne duyuruya.


  • angelus  (22.11.15 00:02:45) 
üzülüyorum.


  • evimin paspasi  (22.11.15 00:06:05) 
Ben çok rahatsız oluyorum. Yardım etmeye çalışan sevgi pıtırcıklarına ayrı uyuz oluyorum. Yahu bir insan kendi yaşamı hakkında da söz sahibi olmayacaksa, karar veremeyecekse başka ne özgürlüğü kalıyor ki? Bari bunda rahat bırakın. Yaşamak en kuvvetli içgüdü zaten. Bir insan bundan vazgeçiyorsa sen yardımcı olamazsın ona. ayrıca intihar etmek isteyen insana engel olmaya çalışmak o kişiyi aptal yerine koymak bence. Tanımadığım biri gözümün önünde intihar etse kılım kıpırdamaz. Son yolculuğuna uğurlarım ve onurlu duruşunu saygıyla karşılarım.

Burada bir vaka olmuştu, "gitmeden önce bankadaki paranı bana verir misin?" dediğim için linç edildim. Velhasıl beşiktaş'ta iskelede kurtardılar adamı. Onu vazgeçirmek için yapılan teklifleri görünce imrendim. Kimse bana öyle şeyler teklif etmedi şimdiye dek. İlla intihar mı etmek gerekiyor bunun için?

Şarabını içip videosunu çekip intihar eden bir adam vardı. Adını hatırlayamadım, bağışlasın. Olay budur. Derdini anlat, sonra çek git. Adam intihar etmeden önce gülümsüyordu ne güzel. Mutlu olacağı şeyi yapıyor çünkü.

İçim doluymuş be.
  • yirmisantim  (22.11.15 00:39:56) 
ben insanlar yasamak icin cirpinirken olme luksunu kendilerinde nasil bulduklarini merak ediyorum. geri kalan hayatlari aci icinde gecse dahi en azindan yok olmadan yasayacaklari birkac onyil var. kendini oldurunce ne olacak? hic. biraz daha yasa, uc bes sey daha gor. kendimi oldurecek kadar hayattan vazgecmis olsam, intihar etmeden once, insanlarin cesaret edemeyecekleri seyleri yapmaya calisirdim. pat diye kendini oldurmek cok basit geliyor.


  • bohr atom modeli  (22.11.15 01:32:06 ~ 01:32:19) 
ilgi çekmeyi amaçlıyorlar bence, bazıları cidden son bi yardım çağrısı olabiliyor ama bazıları.

baktım şimdi, garip biri gibi duruyor. Başta kucak dansı yapılan yer sormuş, erkek sandım, sonra evlilik istemiyorum ama çocuk istiyorum kız tarafıyım demiş, ailem psikoloğa gitmemi istiyor gibi şeyler demiş bence bi sorunu var hiç troller gibi havası da yok. Ya evet reklam etme kısmında haklısın ama bazıları son bi gitmeden dünyaya ders verme havasında oluyor galiba bu da öyle mi diye düşündüm. İnternetten yapacak bir şey de yok, yerini yazan biri olsa diyeceğiz ki yardım istiyor(yirmisantim'in dediği adamı kurtarmışlar mesela)
  • rodriguez2  (22.11.15 01:41:33) 
Buradaki anonim ortam kişiye içini dökme ve cevap alma firsatı veriyor. O nedenle, tabii ki bunu ilgi çekme amaçlı kullananları saymazsak diğer bir kısmını ciddiye almak lazım.
Kişinin sözlerini iyi tahlil etmek lazım.
Bazı sorunları olduğunu bildiğimiz arkadaşımızın bile:
- bir gün tüm dertlerim bitecek , tarzında sözleri bile intihara meyilli olduğunu gösterir/anlatır.
  • 1adam  (22.11.15 08:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.