[]

Garanti'nin kestiği şu ücretler haklı mıdır?

20 Ekim hesap kesim tarihi ve borç: 3000 lira
30 Ekim son ödeme tarihi, asgari ödeme tutarı 900 lira

30 Ekim'de 300 lira otomatik ödenmiş. yani asgari tutar ödenmemiş.
30 Ekim'de hesabıma kalan borcun tamamen tahsil edilebileceği 4000 lira yatırdım.

kalan borç otomatik olarak 31 Ekim'de ödenmiş. ben 30 Ekim'de -parayı yatırdıktan sonra- kalan borç hemen otomatik ödenir sanıyordum.

(Sanırım 30 Ekim geçmeden internet bankacılığından manuel ödemeliydim kalan borcu. Takvim 31 Ekim olmadan ödemiş olsaydım zamanında ödemiş olur muydum?)

20 Kasım ekstresinde:

DÖNEM FAİZİ 19,79 TL
GEÇ ÖDEME FAİZİ 0,54 TL
KKDF + BSMV 4,07 TL

Bu ücretleri almakta banka haklı mı? Bir yanlışlık var mı? sadece 1 gün geç ödemenin bedeli bu mu gerçekten?

 
takvim 31 ekim olmadan ödeseydin evet faiz yansımazdı.

AMA

bu faize itiraz edebilirsin. vakıfbankla aynısı başıma geldi, onlar da akşam 8'de çemişlerdi, ben 9'da işten çıkıyordum parayı hesaba yatırdım gittim. günler boyu durmuş o para orda bir daha çekmemiş. dilekçe yazdım faksladım ilgili tarihte hesabıma para koyduğumu, gece 12Ye kadar çekilmesi gerektiğini söyledim. haklı bulundum ve faizi bana geri ödediler.
  • mesgul ve huzursuz  (21.11.15 13:45:45) 
garanti'yle konuş

ödmeeyiz derlerse bimer'e btk'ya şuraya buraya yazacağını söyle ve yaz.
  • 2 tostos turan  (21.11.15 14:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.