[]

Yeni bir değişiklik yapacaklar, bunun arkasındaki AKP düşüncesi nedir?

Adres değişikliği bildirimleri nüfus müdürlüğüne gitmeden su, elektrik, doğalgaz aboneliği gibi faturalarla yapılabilecekmiş. AKP'ye ne yarar sağlar bu değişiklik?




 
Aradaki bağlantıyı kuramadım. AKP'ye yarar sağlaması için yapılmış bir düzenleme gibi durmuyor. Hatta bence daha doğru olmuş.


  • himmet dayi  (21.11.15 08:53:56) 
hayatı kolaylaştırma adına güzel bi durum,bi partinin herşeyi iyi olmadığı gibi her şeyi de kötü olacak diye bi durum yok.


  • essoist  (21.11.15 09:10:36) 
Sözcü de editör falan mısın ?


  • enkolaykullaniciadi  (21.11.15 09:32:47) 
Artık bilmiyorum da sağlanan her kolayliğı, en aza indirgenmeye çalisilan bürokratik işleri septik bir şekilde sorgulamak huyumuz olmuş. yani bir kurum ya da parti de insanlardan teşekkül sonuçta. insan gibi parti/kurum/cemiyet vs. ler de yanlışlar yapabilir eleştirirsin bu normal ama sağlanan kolaylıkların arkasında başka bir art niyet aramanın mantiği nedir?

şimdi çalistiğim yere yakın bir yerde lise duzeyinde egitim vermek üzere okul yaptı devlet. ortalama 1 yıl sürdü ve hızlı bir şekilde hemen bu dönem faaliyete girdi. ben artık burada:
- acaba asıl yapmak istekleri nedir? kesin bir iş vardır bunun arkasında ... gibi
düşüncelere mi dalmaliyim?
yoksa hayirlı, uğurlu olsun demek daha zor geliyor da olabilir (!)

bununla beraber çok işimize gelen, sorunlara çözüm bulduğumuz konularda/yerlerde mesela, bazı ülkeler için vizelerin kalkması, bimer hattinin kurulması, devlet hastanelerindeki 90larda yaşanan bir çok rezilliğin giderilmesi gibi yerlerde akp aklimiza gelmiyor ama yaşanan en ufak olumsuz meselelerde - akp döneminde yaşanmıştır - diyebiliyoruz.

ayrica;
devlet = hükümet demek değildir. maalesef bir çok yayın organinda bu yönde bir algı operasyonu yapildı/yapiliyor.
  • 1adam  (21.11.15 09:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.