[]

İngilizce Kursu? Öneriler? Fiyatlar? vs. vs.

En kısa zamanda bir kursa kayıt olmayı düşünüyorum, kuzenim Beylikdüzü English Time'a gidiyor ve çok memnun olduğu için en yakınımdaki English Time bürosuna gidip görüştüm, 1 kur için 1,500 lira 4 kur almak istediğimi söyleyince toplam 4,500 dediler.
Fakat bu şubede öğreticiler Türkmüş, kuzenim yabancı hocadan ders almanın daha faydalı olacağını söylüyor(Beylikdüzü'nde öyleymiş) fiyat da çok dedi ama o kampanyalı dönemde kayıt olmuştu, 6 kur 5000 gibi bir rakama gelmişti.

İnternetten başka kurslara da baktım Amerikan Kültür varmış yine yakınımda yarın orayla da görüşeceğim fakat haklarında hiçbir bilgim yok hangisi daha iyidir nedir ne değildir?

Ne yapayım kararsız kaldım.

Asıl öğrenmek istediğim şey aldığım fiyat uygun mu? Çok mu vereceğim geçekten? Aranızda bu kurslardan herhangi birine gidenler var ise görüşlerini paylaşıp, ne kadar ödediği konusunda bilgi verebilirse çok iyi olur.

Not: Bulunduğum bölge Gaziosmanpaşa (Bayrampaşa'da olabilir) başka yerde kursa gitme imkanım yok iş dolayısıyla.

Teşekkürler/İyi akşamlar.

 
Türkiye'nin en iyi kursları arasında: British Side, ITI, International House


  • Traveller  (20.11.15 21:01:46) 
@traveller acaba soylediklerinin fiyat bilgileri var mi?


  • evimin paspasi  (20.11.15 21:04:48) 
Telefonda bile fiyat bilgisi vermezler ki. Alacağınız programın miktarına göre, gününe saatine göre...değişiklik gösterir.


  • Traveller  (20.11.15 21:09:57) 
ben kısa bir süre catch-up hocası olarak çalıştım o kurslardan birinde.

eğer vaktin varsa kendin öğren dili. dizi izle, film izle, kitap oku, yabancı arkadaş edin, gramer için de internetten video dersler falan bul farklı kaynaklardan bilgi edin.

kursların asıl amacı para kazanmak, sana dil öğretmek değil. o yüzden mümkün olduğunca uzak durmak lazım bence. dil öğretme stratejilerini de hiç mantıklı bulmuyorum, milli eğitimden pek bir farkı yok, yalnızca sınıflar kalabalık değil ve daha çok ilgileniyorlar ama kafa aynı. elinde kitap var hoca geliyor ders anlatıyor. belki böyle öğrenenler de vardır ama eğer hoca ilgini çekmeyi başaramazsa sıkılırsın ve bir şey öğrenemezsin.
  • no frost  (20.11.15 21:44:45) 
@no Frost; bu çok zor işte onun için hem daha fazla vakit hem disipline ihtiyacım var. Kurs olursa daha istikrarlı olurum mecburum yani.

Teşekkürler herkese yanıtlar için bahsedilen en iyi kurslar maalesef yakınlarımda mevcut değil bu yüzden eldekilerle en uygunuyla idare edeceğiz gibi görünüyor.
  • mutekebbir  (20.11.15 22:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.