[]

Avrupa Medeniyetinden Biraz İnsanlık Öğrenmek İster misiniz?

Video ayrı bir mesele, türk sahil güvenliği tarafından çekilmiş. Ancak yorumlara bakarsanız bu çok özendiğimiz avrupa medeniyeti içinde, içimizdeki en laikini avrupada gördüğü yerde sırf çoğunluğu müslüman ülkeden geldiği için veya daha iyisi türk olduğu için öldürme potansiyeli olmayan yok gibi.

Bizim memlekete bakıyorum da, içimizdeki en laikini sırf ateist olduğu için veya başka bir dine mensup olduğu için öldürmeye kalkışacak insan 70 milyon içinde tek tük rastlanır. O da işid'in olağanüstü sosyal medya pazarlaması sonucu zaten az/hiç eğitimi olmayanların beynini yıkaması sayesindedir.

Bu video altında yorum yapan avrupa ve amerika kıtasından insanlar beyni yıkanmış insanlar mıdır? Eğitimsiz ilkokul mezunu, kliselerde dini eğitim almış insanlar mıdır?

www.liveleak.com

 
Takip.


  • buffy de vampir sayılır  (20.11.15 20:02:19) 
Hayatta gri diye bir renk de var.


  • i ve been mistreated  (20.11.15 20:04:39) 
kim özeniyo olm avrupa medeniyetine?
bizim konyada suriyeli döven denyolarımız var, avrupanın varoşundaki faşolar da arada çingene döver, faslı döver, ortamlar video dolu, daha yeni mi fark ettin avrupada metrekareye düşen faşist piç sayısını?
sırf ateist olduğu için öldürülmeyiz (evet canısı 15 senedir ateistim) çünkü her şeyi geçtim kanun var. ama nefes de aldırılmayız.

videonun altına yorum yapan da white trash, bible belt sakini, siyonist, altın şafakçı, gümüş başakçı. faşist her yerde faşist. her yerde akılsız. yeni mi fark ettik?
  • kargn  (20.11.15 20:13:06) 
liveleak'de oldukça fazla ırkçı var. yani incisözlüğe bakıp türkiye'de herkes küfür ediyor demek gibi bir şey oldu. gerçi ediyoruz o ayrı da :)


  • burya  (20.11.15 20:22:45) 
www.youtube.com

al. alalalalalal.radikal islamciyi siktir ettim isid'i dogrudan destekleyen bir %8 var turkiye'de.

ayrica medeni ulkelerden bahsederken amerika'dan bahsetmeyi dogru bulmuyorum. hukuk az-cok isler, yasam kosullari cogu ortadogu ulkesinden iyidir evet ama bati ulkeleri arasinda son siralarda cogu alanda (egitim, saglik, sosyal devlet vs.).
  • fortisvita  (20.11.15 20:25:41) 
müslümanlardan hayır gelmeyeceğini, müslümanın gittiği yere yalnızca bela, az gelişmişlik, yobazlık ve kendinden olmayanı öldürme içgüdüsü götüreceğini artık öğrendiklerinden dolayı, kendilerini koruma amaçlı bu çeşit hareketlerde bulunuyorlar.

mağduriyetiniz bitmedi gitti. ne skime avrupaya kaçıyorsunuz? mis gibi dininizi doyasıya yaşayacağınız, babalar gibi kafa kesebileceğiniz arabistan varken, avrupa neden? madem avrupa, işte artık karşılaşacağınız tavır bu. tüm dünya anladı ne olduğunuzu. öyle başa böyle tarak. hiç bir yerde istenmiyorsunuz artık. kendi kendinizi patlatırsınız bundan böyle.

şimdi eksik kalan tek bir şey var, o da müslümanlara karşı örgütlenmek. o da olunca görün siz müslümanın halini. körler sağırlar birbirini oyarlar artık.
  • no christ requires  (20.11.15 20:39:42 ~ 20:41:39) 
Yaşasın Avrupa Medeniyeti!

Bir videodan da koskoca kıtanın analizi yapılır zaten(!)

Siz o videoları izledikçe İsrail çılgına dönüyormuş, kesin bilgi
  • Traveller  (20.11.15 21:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.