[]

Ortak hesabımız uçtu. Ne yapmalı?

Samimi bir arkadaşım sayesinde bir yıldır sözlükte yazıyordum. Çoğu zaman okuyordum ve yazarlarla iletişim için kullanıyordum demek daha doğru olur. Toplamda 310 civarı entry vardı, yarısını ben yazmışımdır son bir yılda.. Neyse merve boluğur başlığına yazdığım bir entriden mütevellit uçuruldum... Olay olalı üç haftadan fazla oldu sanırım. Arkadaşım son zamanlarda az giriyordu sözlüğe ama bu bu zamana kadar Uçurulduğumuzu fark etmemiş olması da enteresan... Benim de yüzüm yok uçtuk kanka demeye.. Ne yapmalı? Yeni bir hesap satın alsam riskli mi? Satıcı güvenilir çıktı diyelim, sözlükten modlar fark eder mi?

Alternatif önerileriniz var mı? Teşekkürler.


 
önce soğuk bir su için. sonra da sözlüğün bu kadar mühim bir olay olmadığını kanıksayarak yaşamınıza devam edin.


  • no christ requires  (20.11.15 18:00:24) 
Fark etme ihtimalimiz var. Fark edersek uçururuz.


  • syd  (20.11.15 18:01:36) 
bi sozluk hesabi satin al. 100 liraya bulursun.

syd, oyle demek istemedim. satin alma tabii. bunlar yanlis seyler.
  • bohr atom modeli  (20.11.15 18:06:29 ~ 18:07:01) 
No chirst, yazdıklarımı okudunuz mu? Arkadaşıma karşı mahcubum diyorum. Adamın, yıllarca beklediği bir hesabı benim yüzümden uçuruldu. Kendime bir hesap almayacağım, alırsam ona alacağım. Yazmış olmak için yazmayın lütfen.


  • buffy de vampir sayılır  (20.11.15 18:07:19) 
Satici sorun cikarmadiktan sonra sorun cikmama ihtimali yuksek(syd gitsin konusuruz)


  • floydian  (20.11.15 18:18:05) 
hangimiz uçmadık ki...
moderasyon çok rerörerö.

  • late viper  (20.11.15 18:37:47) 
Syd, nasıl fark ediyorsunuz bu arada :)

İkincisi, ilk hatamızda neden uçuyoruz? Çaylak edilmiyor muyuz bir süre? Ya da gg geçmişimize yazılmıyor mu? İlk defa formata aykırı yazdım hemen uçtum...
  • buffy de vampir sayılır  (20.11.15 20:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.