[]

cognitive science yüksek lisansı - boğaziçi

bu bölüm sözel ales puanı mı istiyor sayısal mı? aradım sordum internette yazıyor filan dediler de minimum 55 ales puanı diyor. bi daha aramak istemiyorum bilen varsa.




 
Sozel olmadıgı kesin gibi


  • yahveyire  (20.11.15 14:14:28) 
ya ben de sayısaldır diye düşünüyorum ama bölüm sosyal bilimler enstitüsüne bağlı diğer taraftan.

adaylar.boun.edu.tr
  • tepedeki psychedelic adam  (20.11.15 14:19:42) 
eşit ağırlıktır muhtemelen ama 55 değildir. daha fazladır muhakkak.


  • solskjaer  (20.11.15 14:33:21) 
tekrar aradım da neyse ki bu sefer başkası çıktı. geçen sene eşit ağırlık puanıyla almış ve alt limit 55. ama zaten bu ales puanının pek de bağlayıcı olduğunu sanmıyorum. en azından bu bölüm için. sadece belki resmi bir zorunluluk vardır ales alt limiti gibi ondandır herhalde.


  • tepedeki psychedelic adam  (20.11.15 15:07:50) 
Bu bolumun Bilgisayar Muh. ile ilgili dersleri sozelcilere epey bir ekstra calisma gerektirebilir. Dikkat etmek lazim. Diger taraftan bolum baskani cok iyi biri. Basvuranlarin muhakkak onceden gidip konusmasini oneririm. Formalitelerin ne kadar onemli olup olmadigini da belirtecektir.


  • irobotist  (20.11.15 15:21:26 ~ 15:24:36) 
ales en az %40 etkiliyor total puanı. yök şartıyla. boun eskisi gibi ales'i sırf baraj olarak kullanamıyor yani.


  • mesgul ve huzursuz  (21.11.15 00:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.