[]

sevgili olayları nasıl yapılır?

iki cins için de merak ediyorum, 4 milyon yıldır yaşayan insan canlısı için son durum nedir? üniversite ortamında ben varım diyebilmek değil, üniversiteyi layıkıyla sindirebilmek için soruyorum. üniversite yaşamı ve hayalleri türünden espriler yapmamanız rica olunur.




 
Önce bol miktarda arkadaş "yap". Her iki cinsiyetten de olsun, varolan ortamında bu potansiyel yoksa yeni ortama gir. Hiçbir ortamda öncelikli amacın sevgili "yap"mak olamasın, önceliği sosyal ilişkilerini oturtmaya ver. İnsanları dinle ve anlamaya çalış, zaman içinde olayların kendiliğinden gelişmeye başladığını göreceksin.


  • cleric  (20.11.15 12:27:15) 
cleric +1

sevgili bulmak amacıyla hareket edersen afedersin orspu(erkek de orspu gibi görünebilir bence) gibi görüneceğin için dışarıdan, bulabilsen bile hayır gelmez o sevgiliden.

ama sosyalleşirsen, ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla bi arada olursan illa ki kendi kendine gelişecektir, en sağlıklısı da budur.

sevgili dediğimiz şey insanların düşündüğünün aksine başkalarına iş atılarak, sarkılarak, yavşanarak bulunan bi şey değildir.

bu yüzden gözüne kestirdiğin birine sevgilisi var mı yok mu düşünce yapısı ne soyadı ne vs bilmeden bodoslama 'yeaa bi kahve içelim mi vip bi event var gelmek ister misin? :):)' diye sorduğun zaman komik duruma düşersin, karşındaki insanın sevgilisi varsa eğer taşak malzemesi olursun, o yüzden önce tanı, sonra hareket et, pipinle değil mantığınla hareket et.

uzun lafın kısası etrafındaki insanlar senin 'sevgili arayan bi tip' değil de normal, sanki sevgilisi olsa da olmasa da olur diye düşünen ve bazı şeyleri oluruna bırakan bi kişi olduğunu gördüklerinde inan ki çok daha önyargısız yaklaşırlar ve çok ama çok daha sağlıklı bi iletişimin olur etrafındakilerle.

may the libido be with you.
  • Kykeon  (20.11.15 12:35:39 ~ 12:40:11) 
'naber kanka' diyebileceğin,mümkünse güzel 2-3 kız arkadaş yap,gerisini onlara bırak.


  • itornilsansaynofdisipotlismaynd  (20.11.15 13:27:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.