[]

Haftasonu Amasya

İki mühendis Sinop'tan haftasonu için Amasya'ya gezmeye gidiyoruz. nerede ne yiyelim? nerede gezelim? akşama nerede oturup yeni insanlar tanıyalım gerekirse?




 
yalnız iyiki mühendissiniz. mühendis olmasanız ağzınız kapanır, yemek yiyemezdiniz.


  • hpkhga  (20.11.15 11:50:04) 
Mühendislere özel bir restoran vardı ama adını hatırlayamadım. Google'a yazsanız kesin çıkar.


  • otonom  (20.11.15 11:56:19) 
Valiliği arayın. Vali, kaymakam, belediye başkanı ve emniyet müdürü mühendisleri şehrin girişinden alıp tüm ören yerlerini, en lüks mekanları falan gezdiriyor. Hatta benden duymuş olma ama isteğe bağlı olarak eskort hizmeti de sağlanıyormuş ama o yüksek mühendislere özel olabilir.


  • dinsiz adam  (20.11.15 12:01:51) 
Yahu ne kadar sıkıntılı tiplere denk gelmiş bu duyuru, adamlar az kalsın dövecekler.
Size ne kardeşim adam mesleğini de belirtmiş, belli ki iş için sinoptalar, gelmişken de amasya'yı görmek istiyorlar. Delirmenin alemi yok.

Amasya'da Amasya Müzesi(mumyaları ilginçtir) ve Bimarhane'yi gezebilirsiniz. Yemek için bir şey diyemeceğim, maceracı'nın amasya bölümlerine bakıp bir şeyler bulabilirsiniz :)
  • aylakadam  (20.11.15 12:20:03) 
yeşilırmak kıyısında simre otel var biz çok memnun kalmıştık. Butik otellerin birinde kalın. Akşam da alikaya restorana gidin taksiyle 5 tl idi sanırım. Biz oradan otele gelip uyumuştuk night club falan var mıdır bilmiyorum. nehir kıyısında pastaneler var. tarihi hastaneyi görün şehzadeler müzesine gitmeyin çok kolpa bi yer.


  • aida bardak  (20.11.15 12:36:45) 
İki mühendis o la la.Bize gelin tanışalım yeni insan olaraktan:)


  • ladybug  (20.11.15 12:43:38 ~ 12:45:35) 
vay arkadaş taşşağa sarmışsınız. iyi ki bişey yazdık. ibnesiniz olum :)


  • kumlupara  (20.11.15 12:46:00) 
Amele birliği misafirhanesi var. Amasra'da var mı bilmem ama Ankara'da var. Madem mühendissiniz, oraya da gidin mutlaka :)


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (20.11.15 15:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.