[]

yakın zamanda anne baba olanlardan yardım alasım var

selam dostlar. yaklaşık iki ay sonra deli oğlan geliyor. ilk çocuğumuz. malum tecrübesisiz ve çevremizde yakın zamanda doğum yapan dostumuz yok. bebek için neler alınır diye biraz gezelim dedik. karyola, bebek arabası, giyim kuşam, bez, mama, araba koltuğu vs. araştırmaları yapalım dedik ama hangisi işimize daha çok yarar, fiyat/performans hangisinden daha çok alırız anlayamadık. hangi ürünleri tavsiye edersiniz?

bir de eşimde son zamanlarda doğum kaygısı oluşmaya başladı. normal doğum istiyoruz. doğumu kolaylaştırır diye verebileceğiniz bilimsel tavsiyeler var mıdır?


 
Hepsine tek tek cevap vermek imkansiz ama bikac markaya indirdiyseniz o konularda yardimci olabilirim. Bir de evi esya doldurmayin. Bebege ilk basta oda yapmak bana sacma geliyor nasilsa yaninizda yatacak. Bu lazim degilmis su olsa daha iyimis diye cok dersiniz. Deraylar icin mesaj atabilirsiniz

Normal dogum icin de kegel ve nefes egzersizleri yapsin. Youtube'da var. yalniz kendini sezaryana da hazirlasin bebek doguracam diye alt tarafi parcalamaya gerek yok :)

Imza: normal dogum isteyip 9 saat sanci cekip, dogum ilerlememesi nedeniyle sezaryana giren 5 aylik oglanin annesi
  • la noix  (20.11.15 09:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.