[]

kariyer nette basvurumu inceleyen firmayi arasam

görüsebilir miyiz diye çok mu abes olur. tam istedigim tarzda bir iş. kurumsal firma, evime yakın. calısmak istedigim posizyon.




 
İK'larına mail ile CV salla. Direkt aramak kumar.


  • arnold schwarzeneger  (20.11.15 07:59:52) 
ters mi teper ararsak?


  • all girls dream  (20.11.15 08:08:00) 
tavsiyem birkaç gün daha bekle aramazlar ise sen ara veya mail at, ne kaybedersin ki? ama söyleyeceğin lafları iyi seç dinamik ve içten olsun. İK cılar sever böyle absürd şeyleri, bi garip adamlar.


  • plastic_angel  (20.11.15 08:26:36) 
ters teper çoğu yerde, ciddi ihtiyaç varsa detaylı tek tek inceleniyor cv'ler, gözden kaçmamışsındır. ciddi ihtiyaç yoksa ters teper, illa ulaşıcam diyorsan mail at ama ben olsam onu da yapmazdım.


  • baba jo  (20.11.15 08:27:44) 
at bir mail, birşey olmaz. hatta yakın olduğunu da belirt. şirket profilini bilmiyorum ama bazen etkili olabiliyor.


  • Absinthe75c  (20.11.15 08:44:58) 
ara tabii ki ya tanrılaştırma abicim ne ik'mış be. en fazla düşünmüyoruz şu an der ne diyecek sanki. bu kadar profesyonel takılmaya gerek yok türkiye'de yaşıyoruz.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (20.11.15 08:55:44 ~ 08:57:55) 
valla "manyak mı bu" denebilir. çünkü her pozisyon için baktığımız cv sahibi arasa, gece eve gittiğimizde hala telefon çalıyor olurdu.

profilin uygunsa zaten seni ararlar, değilsen başvuru yapsan da sonuç pek değişmez, ararsan da garip karşılanır.
  • cok guzel oldugu icin yalniz kalan kiz  (20.11.15 08:56:30) 
no.
aranmaz.
mail at insan kaynaklarına.
  • Alt4y  (20.11.15 09:14:37) 
Arasan kaybedecek ne var, ilan mı verecekler bu eleman böyle bir şey yaptı diye. Bir arkadaşım tek tek arıyordu mail atmak yerine. Daha iyi sonuç alıyordu. Ama tabi profilimi incelemişsiniz demek garip olabilir.


  • Cursed Chico  (20.11.15 10:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.