[]

Sigorta araç kazası

Arkadaşlar 3 gün önce motosikletle giderken bir araç bana çarptı. Ben yaya yolundan yaya gibi yeşil ışıkta geçip karşı yola geçecektim. Işığa baktım araçlara kırmızı yanıyordu.
Neyse başladım gitmeye ve tam yolun bitişine gelmişken sol tarafımda bir beyazlık hissettim ve oldukça hızlı bir araç soldan bana çarptı, trafik ışıklarının üstüne kadar yükselip aşağı düştüm. Sol bacağım kırık yatıyorum şuan.

Burada kaza sonrası sürücü yanıma geldi. Kendisin yeşilde geçtiğini söyledi. Hata bende gibi görünüyordu ama bende yeşilde geçtiğimi gördüm. Neyse ambulans geldi araçların plakalarını aldı ben acile gittim. Acilde bir polis ufaktan ifade aldı taburcu olunca karakola gel dedi. Alçıya alındı ayak bide o halde karakolda ifade verdim.

Ama ordaki polisler diğer aracın plakasını bilmiyordu. Ben olay yerinden ayrılınca bu kişi de telini bırakıp ayrılmış.

Şİmdi burada benim motorun masrafını karşı tarafın sigortası öder mi? Eğer ki kişi yeşilde geçmiş ise ?

 
öncelik ile çok geçmiş olsun dostum allah daha beterinden korusun.
sel bir bilgim yok ama kişisel görüşüm yaya yolundan araç ile geçtiğin için hatalı sen gibi geldi bana ve hatalı olanın hasarını sigorta ödemez.

  • predecessor  (19.11.15 22:46:53) 
ortada kamera yoksa zaten kim yeşilde geçti muhabbetinden bir şey çıkmaz. yaya geçidinden giden bir motosikletli olarak tamamen suç sende bu durumda. karşı tarafın sigortası zırnık vermez sana.


  • bobinhoo  (19.11.15 22:47:06 ~ 22:47:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.