[]

Baş belası Antidepresan

Olayı uzun uzun anlatmak istemiyorum. Çünkü moralim bozuluyor. Bir kız arkadaşım var şu an ciddi düşünmeye başladım ben ama şöyle bir sorunumuz hatunun daha önce panik atak geçirmiş bi kaç defa 5 yıl önce yaşadığı olayları hala kafaya takar olmuş sonra doktor antidepresan vermiş. Panik atakları geçmiş 4 ay geçmiş ama tedavi 12 ay sürüyor.

Gel gelelim olaya . Ben bugün açıldım kıza ama bunları duydum ben antideprasan kullanıyorum çok hissizim ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum . Birine karşı neler hissedebilirim onuda bilmiyorum diyor. İlacı kullandım kullanalı birine karşı herhangi hiç bişey hissedemedim diyor ama beni onlardan farklı kılan uzun süredir konuşuyor çok iyi anlaşıyoruz oluşumuz . Tek bişey eksik hislerinde emin değil yada hiç hissetmiyor. Bunuda antidepresana bağlıyor ve beni üzmek istemiyor.

Ben ne yapayım dostlar , herşey çok olumlu tamam bu kızla bu yolda yürürüm demişken bunlarla karşılaştım. Herşeye eyvallah allahın takdiri derim . Buda benim sınavım dedim ama nasıl davranmalıyım napmalıyım? Kendime aşık etmeye mi çalışmalımıyım ? Yada bende psikolojik destek mi almalıyım? Sanırım aşık oluyorum yada zor bi olay olduğu cezbediyor. Ama dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz ve aşırı hoşlanıyorum allahım aşık mı olucam :)

Soru üstteki paragrafın ilk cümlesi!!

 
Bence o topa hiç girme, aşık da değilsen ne gerek var?

Hali hazırda sevgilin olsa, sevdiğin olsa eyvallah da yeni bir başlangıç için uğraşmazdım ben şahsen.
  • neferkitty  (19.11.15 22:10:02) 
o ilaçlar duyguları köreltiyor evet. ama zamanla vücut alışıyor. 4 ay da bu alışma dönemi için uzun bir süre. o yüzden ben ilaçları bahane göstermiş diyorum.


  • argent dawn  (19.11.15 22:22:45) 
kız seni yiyor panpa. inanma. seni arkadaş olarak görüyorum demeyle eş anlamlı bir yanıt. hoşuna giden birini gördü mü öyle bir duygulanır ki aklın şaşar.

arkana bakmadan kaç... ciddiyim. bu potaya girme...
  • siradisi00  (19.11.15 22:43:53) 
kız seni beğenmemiş. 4 ay kısa bir süre birine karşı bir şey hissetmemiş olması hissedemeyeceği anlamına gelmez. bunu o da biliyor ama hapları bahane ederek seni daha az üzmeye çalışmış. aşık falan olma bence. biraz uzaklaş hatta bakalım kovalayacakmı.


  • biyik  (20.11.15 08:45:27) 
aldigi ilaclari soyleyebilirsen ona gore bir sey soyleyebilirim.

lustral, paxil vs. kullaniyorsa bildigin walking dead. hissizlik ust derecede. ayri bir not olarak sunu ekleyebilirim ki sen de kizin guzelligine vs. seylere kaptiracaksin kendini ve gun gectikce geri donusun (vazgecisin zor olacak) sonrasinda sen de maalesef iyi durumda olmayacaksin. etrafimda cok gordum ondan, ben de ucundan döndüm.
  • evimin paspasi  (20.11.15 09:01:18) 
yani her bünyeden bünyeye farkeder büyük ihtimalle, ben de anksiyete için 1,5 yıla yakın
paxera (paxil muadili) kullandım.. ilk bi ay belki biraz durgunlaşma olsa da, sonra tam tersi daha enerjik bir insan oldum.
bana bahane gibi geldi açıkçası..
  • omonia  (20.11.15 09:21:12) 
valla bu tip sorunları olanlarla birlikte olmanı hiç tavsiye etmem,seni çok yıpratır.ben de okb hastasıyım,tüm kız arkadaşlarımın burnundan getirdim şerefsizim.


  • itornilsansaynofdisipotlismaynd  (20.11.15 13:33:23) 
böyle cevap verdiyse hayır gelmez kabul etse bile seni parmağında oynatır.


  • her gece aç  (20.11.15 13:41:19) 
ben de panik atak için paxil kullandım 1 sene. Biraz boşverdirtiyor hayatı ama gene sevebiliyorsun yani seveceksen. Duygusal olarak ruhsuzlaştırmadı birinden hoşlanamayacak kadar. Ama tabi kızın durumunu bilemem.


  • innerbliss  (20.11.15 16:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.