Giriş
(4)

video editleme ama nasıl

başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm
melhabalar,benim istediğim programda şu özellik olmalı, aynı anda dört tane videoyu birleştirebilmeliyim, yani sağ üstte biri sol üsste biri falan şeklinde, sonra bunların bazıları video içinde kaybolabilmeli, yahni sayı üçe inebilmeli beşe çıkabilmeli. sesleri de üerine ekleyebilmeli. sadece bir vi
melhabalar,

benim istediğim programda şu özellik olmalı, aynı anda dört tane videoyu birleştirebilmeliyim, yani sağ üstte biri sol üsste biri falan şeklinde, sonra bunların bazıları video içinde kaybolabilmeli, yahni sayı üçe inebilmeli beşe çıkabilmeli. sesleri de üerine ekleyebilmeli. sadece bir video üzerinde oynama yapabilen programlardan istemiyorum yani. var mıdır böyle bir program? daha önce editleme programları sorulmuştu ama boyutları hoş olmadığından bu özelliği olduğundan emin olduğum bir şeyi indirmek istiyorum.

tşk'ler.
0
başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm
(14.10.09)
windows movie maker yapıyor bu dediklerinizi. windowsla standart geliyor, indirmenize gerek yok.
0
cashkopat
(14.10.09)
alala, wmm'i kurcalamıştım ama görmemiştim böyle bir şey. neyse teşekkür ederim, bir daha bakayım.
0
🌸başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm
(14.10.09)
adobe premier...
0
ne nicki be
(14.10.09)
sony vegas tabi ki.
0
wonder why
(14.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.