[]

bu nedir arkadaş (capsli)

ön bilgi: silik olan fotoğrafta görünen kırmızımsı bölge, soyduğum bölge.

iki ay filan önce avuç içimde, parmaklarımda küçük küçük içi su dolu (hatta iltihap belki) kabarcıklar çıkmaya başladı. kaşıntılı değil kesinlikle ama, egzama şıkkını eledim o yüzden.önce birkaç tanesini pensle kestim, içini akıttım, yara oldu ama geçtiler. daha sonra özellikle avuç içimde belli bir bölgede deli gibi bu kabarcıklardan çıktı. bu sefer dokunmadım ve zamanla kuruyup nasırlaştı o bölge. doktora gidecektim aslında ama nasırlaştığını görünce bi güzel soyuverdim ben o bölgeyi, eski pürüzsüzlüğüne kavuşmuştu. daha az önce fark ettim ki o soyduğum bölgede yine su toplamalar başlamış, hem de kocaman olmuş bir tanesi. daha başkaları da gelecek, dokununca hissedebiliyorum bunu. bu nedir arkadaş yahu? nasıl kurtulacağım bundan?


 
toynak?


  • mrthany  (19.11.15 15:08:15) 
aa benimde elimin üzerinde var bu. siğil miymiş cidden


  • zimbirik  (19.11.15 15:41:54) 
siğil gibi görünüyor. eczaneye bile gösterseniz anlarlar.
çok basit bir ilacı var. sürüyorsunuz o bölgeye ve yok oluyor.

  • uuth  (19.11.15 15:43:52) 
balık besliyor musun? balık tüberkülozu olabilir... bence doktora git.


  • unique hint kumasi  (19.11.15 17:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.