[]

Bacağı kırılan nasıl duş alır

Arkadaşlar 3 gün önce sağolsun bi araba motorla giderken ben çarpıp havalara uçmamı sağladı ve bacağım kırıldı. Sol bacağım ayak parmaklarından en üst kısma kadar alçılı. Dizimi bükme imkanım yok. Bu durumda duş alan var mı hiç ? yada hayatı kolaylaştıracak ipuçları verebilecek kişiler.
30 yaşına kadar kırık nedir bilmeyen bir adamdım işte...

Edit:Alçının su dayanıklı olup olmadığını bilmiyorum ama dayanıksız gibi duruyor. Kimseden yardım alma imkanım yok maalesef.Ki çok da sevmem yardımı ancak 2 ayak kırılsaydı sanırım öyle olsa aileme haber verirdim.istanbulda tek yaşıyorum arkadaşlar getirdi eve de dışardan ekmek falan söylüyorum öyle yaşıyorum. Strech film olabilirmiş gibime geldi sanki duş dediğimiz benim küvetli olmadı ayak dışarda bişeyler yapıcam bakalım

 
kuru şampuanla tanış, ıslak mendil ile haşır neşir ol, iki hafta sonra kaşıntılar başlayacak onları da ciğer şişinin ucunu köreltip içeri sokup halledebilirsin.
Bu arada çok geçmiş olsun.

Ben ayağımı bozduğumda küçüktüm anneme babama yıkatıyordum kendimi, büyük yaşta çözüm nedir bilmiyorum. Belki de sabunlu su ufak bi kapta bezi ıslatıp silerek, sonra da elinle çok az su ile ortalığı ıslatmadan durulanabilirsin.
  • okumayi sevmeyen okur  (19.11.15 12:50:19 ~ 12:52:08) 
Bacağını büyük birkaç torba içerisine koyup içine su kaçamayacak şekilde güzelce bağla, ondan sonra yine de dikkat ederek ve oturarak yıkan. Bu işlem zaten bezdireceği için haftada 1 yıkansan yeter :D. Islak mendik vesaire idare edeceksin mecbur. Askerliğini yaptıysan alışkınsındır zaten :).


  • Abdurrahman  (19.11.15 12:52:29) 
Streç film....


  • denizrocket  (19.11.15 12:53:42) 
çok geçmiş olsun öncelikle. bir an önce sağlıgına kavusman dilegiyle.

başıma gelmedi ama aklıma şu geliyor: illa ki birinin yardımı gerekecektir ilk başlarda. banyonun verdiği imkana göre tabure ya da sandalyeye oturarak ve alçılı ayağını yine bir başka tabureye uzatarak sabitleyebilirsin. sonra biraz yan yatarak, biraz tutunarak bu işi yapabilirsin. duş başlığı yardımıyla işini görebilirsin.

tekrardan geçmiş olsun.
  • durali  (19.11.15 12:53:54) 
Seni sungerle silip temizleyecek yakinlarin, sacini da onlar yikayacak kuafordeki gibi


  • neferkitty  (19.11.15 13:00:19) 
hamama git, kendine şevkatli bir tellak bul o halleder.


  • theli  (19.11.15 14:36:39) 
yardım almayacağım diye yeni bir kazaya yol açabilirsin aman dikkat..
bi süre ıslak mendil, kuru şampuan..sonra en azından duş alabilme maceranda evde biri olsun, bi aksilik olduğunda seslenebileceğin..
çok geçmiş olsun..
  • chatrefhill  (19.11.15 14:41:39) 
tabure mutlaka olsun. ben streç film ile halletmiştim. sıkı sıkı çok katlı sardım gram su sızmadı. mümkünse başka birisi yardımcı olsun size. diğer bacağı da kırmayın.


  • delidir yakalayin  (19.11.15 16:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.