[]

Viyana'yı bilenler?

Selamlar herkese,

Aralık ayının ilk haftası eğitim için Viyana Havaalanındaki NH Otel'de 4 gün konaklayacağım. Eğitimler 17.30 civarında bitiyor ve o saatten sonra serbestiz. Bu 4 gece için o çevrede veya Viyana merkez'de şunları yap diyeceğiniz bir aktivite/yemek vs var mıdır? Bir de iPhone almam gerekiyor. Tax free formu da doldurtabileceğim bildiğiniz bir mağaza var mı yakınlarda veya toplu taşıma güzergahı üzerinde?

Teşekkürler şimdiden.

 
kıskandım


  • ser-ra  (19.11.15 13:22:45) 
havaalanında kalmamaya çalış zira sıkılırsın
şinitzel ye işte wienerwaldde falan
eis knödel vs tatlılar cafeler meşhur görürsün ana caddede
tichy de dondurma ye
tax free formu saturnlerde var mariahilfer caddesindeki gerngross avmde U3 üzerinde

aktivite yazmayı unutmuşum donaukanal üzerinde sürüyle pub var takıl işte nehir kıyısında
  • abuzer kadayif  (19.11.15 13:29:42 ~ 13:30:17) 
havalanı baya uzaktı sehre,

www.sacher.com

surdan pasta ye, oralar hareketli biraz vakit gecirecek bısey bulursun.
  • bryan fury  (19.11.15 14:07:22) 
Şurada yazmıştım: (git: 818939)


  • teknikekip  (19.11.15 14:12:39) 
şinitzel için figlmüller.


  • baba jo  (19.11.15 14:13:49) 
Schnitzel icin plachutta ya da pfudl.
Figlmüller sadece asiri populer, orijinal wiener schnitzel danadan olur, en son adamlarin menusunde yoktu bile. Ha domuz ve tavuk schnitzelleri de guzel, kotu demek degil bu :)

Tichy kis tatilinde, zaten hic de sevmem. Ozellikle gitmeye gerek olmayan bi yerde.
Dondurma icin zanoni ya da eisgreissler :)

Havalimani sehre uzak degil, 25 dk civari suruyor sbahn ile. Bir de 17.30da aralikta hava kararmis olacak, bence bol bol christkindlmarkt denilen noel pazarlarina gidin. Cok guzel oluyor burasi ve her historical meydands var neredeyse.

Saturnlerde en son kredi karti gecmiyordu bu arada, haberiniz olsun. Tax free var mi, bilmiyorum. Media marktta olmadigini biliyorum. Ama mariahilferdeki gerngrosstaki saturnde olabilir.

Havalimani cevresinde hicbir sey yok bu arada. Ayrica otobus vs de var sehre, tuzlu olur ama 20 dkda gidiyor ve gece 12den sonra 2 saatte bir var, gece wglencesine de gidebilirsiniz yani bu saatte :)

Bir de dukkanlar 7 civari kapanir h.ici, cmt gunleriyse saat 6da. Pazarlari kapali.
Persembe gunleri 8e kadar filan acik ama.
  • kuehles blondes  (19.11.15 16:47:16) 
herkese çok teşekkür ederim cevaplar için. satürn ana hedef gibi göründü gözüme ilk etapta:)


  • hadi hadi  (19.11.15 19:05:30) 
schonbrunn'a gidin. Gusthaus oper miydi, glushaus oper miydi, opera binasina yakin yesil tabelali bir yer var, fiyati yuksek gelebilir ama mumkunse dana sinitzel yiyin orada.


  • stavro  (19.11.15 19:28:53 ~ 19:29:23) 
@stavro nun dedigii plachuttas gasthaus zur oper. Plachutta nin yani. Operanin ordaki vapianonun orada.


  • kuehles blondes  (20.11.15 00:32:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.