[]

Kopegimin poposu kanamis

Yine bir kopek sorunu... Kopegim suan parazit tedavisi goruyor ve bu nedenle ishal ve kusmasi var. Bugun veterinere gittik dondukten bir kac saat sonra tasima cantasinin icindeki bezde kan oldugunu farkettim. Veterinerde cantayi actigimizda kan yoktu yani ne olduysa ciktiktan sonra oldu. Poposundan igne yapildi kan bu yuzden olmus olabilir mi? Kopegime noldu yardim edin :(




 
poposundan igne yapildi derken? dis parazit ilaci mi surduler?
parazit tedavisi ile ishal ve kusmayi bagdastiramadim. daha onceki mesajlarinizi bulmaya calistiysam da bulamadim. kanin miktari cok mu? regl baslamis olabilir mi?

  • bir varmis bir yokmus  (18.11.15 23:34:30) 
parazzit tedavisi görürken benim köpekte ishal olmadı, tedavi dediğim de şöyle bişeydi, doktor kirli beyaz eliptik iki tane hap verdi, iki gün arayla etin içine saklayıp yedirdik. Parazitler çıktı mı diye takip etmek için bakıyordum kakası süreç boyunca katıydı.


  • okumayi sevmeyen okur  (18.11.15 23:37:48) 
Soyle ki; köpeğime parazit için ilaç verildi pazartesi günü. Akabinde ishali başladı ve bugün de bir kez kustu. Bugun de veterineri kusma onleyici iğne yaptı ve ishalle kusmanın parazit atıyor olması sebebiyle olduğunu söyledi.

Bezinde bulduğum kan avuç içi kadar. Gelirken de yolda hiç olmadığı kadar huysuzlanmıştı. Regl olduğunu sanmıyorum henüz 3,5 aylık.

Yarın veterine soracağım ama sabaha kadar dayanamadım, belki bilen vardır diye danışmak istedim.
  • ceska  (18.11.15 23:52:21) 
evet biraz erkenmiş regl için


  • okumayi sevmeyen okur  (18.11.15 23:56:23) 
ne kadar salak bi insan olduğumu gördüm şu duyuruyla. yeminle ufkum genişledi. hayvanların regl olduğunu daha öncesinde hiç düşünmemiştim hala şoktayım bunu nasıl düşünmeden bu yaşa gelmişim.


  • yorke  (19.11.15 00:00:07) 
Hayvanlar kusurak da parazit atabilir, bunda bi sıkıntı yok. Ama bir kez kustu diye iğne yapmak bana doğru gelmedi, veteriner değilim tabii de. Gereksiz olmuş.

Kabız da değil ki köpek o yüzden zorladı da kan olsun, bu sorunun cevabını en iyi veteriner bilir maalesef...
  • yahveyire  (19.11.15 02:00:08) 
parazit ilaçları küçük cinslerde kusma yapıyor. ama ishal duymadım ben. kan olması da normal olabilir eğer iç paraziti varsa. döküntü diyor veterinerler. köpeği biraz izleyin götünü yere sürterek geziyorsa iç parazitleri atıyordur.

bir de özel hastaneye mi gidiyorsunuz?
  • ayiadam  (19.11.15 10:45:04) 
veterinerinize bir danışın durumu. kanlı ishal olabilir. ciddi bir rahatsızlıktır. yavru köpeklerde rastlamak çok olası.

geçmiş olsun
  • madarch  (20.11.15 08:06:59) 
ne oldu son durumu?


  • bir varmis bir yokmus  (25.11.15 00:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.