[]

android asus bilen varsa gelsinn

selam,

asus zenfone 2 ile ilgili 2 sorum var

1- default tarayıcı veya chromede youtube videosu açtığım zaman otomatik olarak youtube app'inde açsın istiyorum. IOS öyle yapardı..

2-asus'da spotify var, araba da usb girişi var. asus'un şarj için olan kabloyu taktım usb'ye. normalde iphone olsa arabada müzik çalması gerekirdi, asus'ta ise no data dedi. extra yapmam gereken bişey var mı ?

teşekkürler şimdiden

 
1- Ayarlar> Uygulamalardan chrome'un varsayılanlarını temizleyin.

2- İstediğin olmuyor yüksek ihtimal ama bir ihtimal usb bağlanabilirliğinden bağlatı modunu değiştirmeyi deneyebilirsin.
  • atom karincanin torunu  (18.11.15 21:01:52) 
1-cevabı verilmiş
2-bazı araçlar sadece iphone destekli oluyor. onu da bi araştır bence.

  • ergenpezeveng  (18.11.15 21:05:56) 
Araba iPhone destekli. Kabloyu takınca iPhone arabayı hoparlör olarak goruyor gibi dusun. Android cihaz bağlayınca ise taşınabilir disk olarak görüyor. Yol bilgisayarından bir yerlerden diskteki şarkılara erişip calabilirsin.


  • orient blue  (18.11.15 21:41:45) 
@orient blue

hoparlör gibi değil hocam işte. direksiyondan falan şarkı değiştirebiliyorsun. dijital ekranda parça adı vs. yazıyor. hoparlörden ötesi.
  • himmet dayi  (18.11.15 21:55:45) 
tabii canım, ben basitçe anlatmak açısından şeetmiştim :)


  • orient blue  (19.11.15 15:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.