[]

Bu video kısıtlıdır. Bir Google Apps hesabıyla oturum açmayı deneyin.

Youtube da ota boka bu çıkıyor. Sorun ne ola ki?




 
yaş sınırı vardır


  • euphrat  (18.11.15 15:13:07) 
şirket bilgisayarından giriyorsanız engel koynuşlardır. bizde de öyle :)


  • fakyoras  (18.11.15 15:17:27) 
@fakyoras, muhtemelen öyle, iş yerindeyim çünkü.


  • buffy de vampir sayılır  (18.11.15 15:18:31) 
Sirket pc+1

Eger oyle degilse durum youtube uygalamasinda oturup acmissaniz cikis yapin tarayicidan da giris yaptiysaniz youtubea daha once cookileri temizleyin tekrar deneyin. Nefasetle girin.
  • floydian  (18.11.15 15:19:09) 
Aha madem sirket pcsi butun tarayicilardan vs gecmisi kayitli parolalari cerezleri be varsa temizleyin hatta dns onbellegini de bosaltin(bu alakasiz gerci ama ossun) belki olur.


  • floydian  (18.11.15 15:20:22) 
google hesabı ile login oldun mu peki? şiddet içerikli, erotik içerikli vs gibi şeyler için yaş sınırı oluyor ve login olduğun google hesabı ile senin yaşının 18'den büyük olduğunu varsayıyorlardır.
şirketler de engelleyebilir tabii ama şirket engellerse bu tür bir uyarı vermez. direkt bu sayfayı görüntüleyemezsiniz tarzında bir uyarı çıkar ve çıkan uyarı youtube'da değil ayrı bir sayfada gösterilir. ve şirketler genelde komple domain'i engellerler, o domain içerisindeki herhangi bir sayfayı engellemezler istisnai durumlar haricinde. uğraşmazlar yani o kadar. direkt kökten çözerler.

  • mesene  (18.11.15 15:25:19) 
@mesene, google hesabımdan login oldum. içerik de siyasiydi, daha doğrusu g20 ile ilgili haberlere bakayım dedim. onunla ilgili videoların çoğu açılmadı.


  • buffy de vampir sayılır  (18.11.15 16:17:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.