[]

tam süt beyazı olmayan meni

çocuğu olmayan ve srerm sayısının sıfıra yakın olduğu söylenen bir akrabamız akıyor akmasına gibi bir cümle kurmuştu o zamana kadar kısırlarda meni olmaz sanardım. ben de daha ergenliğe girmezden önce beri o bölgeye aldığım darbelere karşı hassasımdır zaten bölge de hassas neyse aldığı darbe sayısı bir elin parmaklarını geçmez heralde meniyi de alıp incelemedim ama porno filmlerdeki adamlarınki süt beyazı renkte akıyor benimki ise şu renkte

www.diamocosmetic.com

belki bundan daha beyazdır bilmiyorum ama mastürbasyondan sonra temizlerken gördüğüm bu renk süt beyazı mı olması lazım sağlıklı spermlere sahip erkek dölünün.

 
Pre-cum olmasın o.


  • arnold schwarzeneger  (18.11.15 14:20:05) 
Pkastik dogru demis. Renle vs alakasi uok sperm sayisinin.

Ayrica oyle bembeyaz olacak diy3 bir sey de yik. Uzun sure bosalmazsan mesela, bosaldigi.da sarimtrak bosalirsin. Kivami da farkli olur.

Ayrica tam bosalmadan ince de sivi gwkebilir. Bu da genelde seffaftir.
  • mahone  (18.11.15 14:40:17) 
spermin rengi yoğunluğu, kokusu yiyip içtiklerine göre değişir. bu kalitesini göstermez.

kısırlıkta boşalamama sorunu değil, spermlerin kalitesi düşük olduğu için yumurtaya tutunamama ya da tutunsa dahi çocuğun gelişememe durumu.
  • air  (18.11.15 14:44:13) 
benimde böyleydi. bir kaza yaşamayı başardım. korkma çocuk oluyor.

ayrıca yeni üretimlere müsade et.. masturbasyon sayısını azalt. yediklerini düzelt. az spor yap. düzelecek.
  • stevie  (18.11.15 15:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.