[]

düzenli olarak yiyip içtiğiniz ve

fayda sağladığınız şeyler neler? Şöyle şöyle bir şey var, şu sıklıkta tüketiyorum, falanca sorunuma iyi geldi gibi gibi.




 
yeşil çay içiyorum her gün iki bardak, sindirimi kolaylaştırıyor.

tarçınlı yoğurt yiyorum bir de günde bir defa.
  • halitkin  (18.11.15 11:00:30) 
Probiyotikler de sindirim sistemi için gayet ideal. Onun dışında birçok şey kocakarı ilacı değerinde.


  • angelus  (18.11.15 11:04:07) 
her sabah harnup pekmezi aç karna içiyorurm. günde iki kaşık. her derde deva. kalp, akciğer, cinsel yaşam vs vs...


  • elektr10  (18.11.15 11:08:12) 
sütlü kahve, bağırsakları açıyor.


  • parola58  (18.11.15 11:09:10) 
sigara - bir şey beklerken bekleme süresini kısaltıyor
alkol - kafa yapıyor, cesaret veriyor
tv(beyaz futbol) - uyuşturuyor
  • fatihkkk  (18.11.15 11:16:27) 
düzenli hayat benim için hayal ama arada düzen oturttuğumda:

her akşam kedi otunu kaynamış suda az demliyor içiyorken uykularım epey verimliydi, burnum kırık pek rahat değilim normaLDE GECELERİ)

yeşil çay+1, ama bende fırçalama sırasındaki dişeti kanamalarını azaltıyor gibi, uyku düzenini de iyileştirdi kararında kullandığımda.

salçayı azaltıp yemeklerde brokoli, havuç, lahana türlerini haşlama/buharda yemeye başladım, en azından hayat kalitemi arttırdı, kursağıma farklı bişiler girdi.. türkiyede yemekler aslında hep aynı. salça her tadı aynılaştırıyor. faşist salça.

bi de birayı arttırdım böbrek taşı düşürünce, ilk taş sonrası ikinciyi 5 yılda dökme ihtimali %50, 5 yıl geçti, şanslı taraftayım hala.

bunların yararları bunlar ama ne zararları vardır bilemiyorum açıkçası.
  • kargn  (18.11.15 11:18:47) 
içme suyu olarak karbonatlı su içiyorum.


  • kakao  (18.11.15 11:40:00) 
em-eukal gummidrops - hayvan gibi nefes kulak burun bogaz aciyor asiri naneli olmamasina ragmen


  • aynadakiyabanci  (18.11.15 11:44:07) 
Sütün içine zerdeçal ve bal ekleyip iyice karıştırıp içiyorum. İçindeki curcumin maddesi sayesinde Kanserden koruyor. Kanserden koruduğu ispat edilmiş nadir şeylerden. Tavsiye ederim mutlaka. Çünkü yarın başımıza ne geleceği belli olmaz ve keşke dememek için bugün bile şeyler yapmalı. Zerdeçal ayrıca zihni açar, yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirir, beyni korur, unutkanlığı azaltır. Ve beyne iyi gelen şey kalbe de iyi gelir. Neyse çok yazdım.


  • ssiradanbirigibi  (18.11.15 12:03:29) 
zencefil, bal, limon karışımı; gripten ve alerjik rinitten koruyor.


  • sekilci zihniyet  (18.11.15 21:18:21) 
Duzenli tukettigim bir sey yok. Herhangi bir ise yaramayan bir ariyorum kaynatip kaynatip icmek icin ama herhangi bir seye sifali olmadigi iddaa edilen bir bitki bulamadim henuz. Bulursam duzenli tuketmek istiyorum.


  • stavro  (18.11.15 21:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.