[]

psn'de ülke problemi

fifa 16 satın almak istiyorum, psn kaydımı abd'ede yaptırmıştım ama şu an türkiye'de yaşıyorum. iki farklı kredi kartı denedim, kesinlikle kabul etmiyor. muhtemelen kartların fatura adresi türkiye olduğu için. nasıl çözerim bu durumu?




 
kredi kartını hiçbir şekilde kabul etmiyor ne yazıkki.
Şu anda tek bildiğim çözüm internetten us psn gift card alıp kodunu girmek.

  • nuevo  (18.11.15 08:46:42) 
@nuevo peki yeni bir psn hesabı açsam türkiye'den? böyle bir şey mümkün mü aynı makinada iki ayrı hesap?


  • yigitovic  (18.11.15 08:55:42) 
evet yapabilirsin. Ama us psn i ana hesap yapman gerek bunun için. US Psn ini ana hesap yaparak tr psn inden oyunu oynayabilirsiniz.


  • nuevo  (18.11.15 09:01:14) 
Birden fazla hesap açıp, yeni hesabın üzerinden oyunu aldıktan sonra makine içindeki tüm hesaplarda oyunları oynayabilirsin.

Benim de hem ingiltere hem türkiye hesabım var. Eskiden beri ingiltere hesabımı kullandığım için Türkiye hesabımdan oyunları indirip diğerinde oynuyorum.
  • hatcherman  (18.11.15 13:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.