[]

25 yaşındaki evli çifte yeni ev hediyesi

ne alınır, nasıl yapılır? 150 lira civarı bir şeyler mesela?




 
pasabahceye bi ugrayin


  • jedilance  (18.11.15 00:06:41) 
ne almamanız gerektiğini söyleyeyim önce, kocaman süs eşyaları almayın bence. koyacak yer olmayınca bir kenara atılıyor. küçük ama değerli bir şey alınabilir. baharatlık vs. almayın, mutlaka vardır onlarda. valla yerinizde olsam nevresim takımı alırım :)
ilk başta kulağa garip gelebilir ama nasıl olsa bir gün işe yarayacak bir şey. bir köşeye asla atılmaz.

  • tiktak  (18.11.15 00:11:53) 
tuketilecek bir sey alin, evini esyayla doldurmayin hele ki sizin kendi zevkiniz bakalim onlara uyacak mi.

bana ev esyasi boyner'den tabak takimi alan arkadasimi, o tabaklari geri magazaya kan ter icinde tasirken epey andim. ustelik kendisi de magaza calisanlarina tasitmis zahmet etmemis. nasil olsa degistirir begenmezse diye degisim karti da koymayin. hediye ceki hic vermeyin. onlari cogu insan unutuyor kaybediyor.
  • bir varmis bir yokmus  (18.11.15 00:56:40) 
nevresim takımı almayın belki de king size denilen xl yorgan kullanıyorlardır. gelen hediye nevresim takımları da yorgana olmuyordur, hediye gelen o kadar nevresim takımını nereye koyacaklarını bilemiyorlardır.

evde şu an kullanılmayan 5 takım nevresim takımı olan yeni evli bildirdi.
  • physcos physcos  (18.11.15 01:06:10) 
süs eşyası alınmamasına katılıyorum. eğer alkol tüketen insanlarsa güzel bir şarap ve kadehler ya da viski filan bile hediye edebilrisiniz. biz yeni evlendiğimizde iki arkadaş güzel bir şampanya ve kadeh alıp gelmişlerdi, baya sevinmiştik. bir arkadaşım kocaaamannn bir mumluk almış, yani içinde yakıyorsun mumu, şekilli bişey. çok güzel evet ama evim minnacık, şifonyerin üstünde duruyor öylece.

çiçek seviyorlarsa güzel bir saksı çiçeği alabilirsiniz.

ya da sorun, bakın ben size bişeyler almak istiyorum, ihtiyacınız olan bişey varsa söyleyin saçma sapan bir şeyle gelmiyim diye :)
  • dasher  (18.11.15 02:28:46) 
Kucuk altin alin gidin. Cok daha makbule gecer.


  • isott  (18.11.15 02:43:30) 
Carrefour, migros' ta çok güzel karaf setleri bulunmakta. iuan ilgili ürünü bulamadım bir de 29 TL ye olan 5 parçalık vardı.


urun.n11.com
  • janavarorion  (18.11.15 05:32:13) 
french press + 250 gr kahve çektir fpye göre + lindt bitter 2 tane


  • patr  (18.11.15 06:09:04) 
illa hediye alacaksanız sorarak alın. neyi eksikse söylesin içlerinden bütçenize uyanı alırsınız.


  • kakao  (18.11.15 08:05:33) 
hediye ceki ıse yarar. istedikleri/ihtiyacı olanı kendileri alır, hem siz de ne alsam diye cok zaman kaybetmemiş olursunuz.


  • Kreuzberg  (18.11.15 08:14:02) 
her ne olursa olsun degistirme karti olsun. hatta en guzeli hediye ceki.


  • jimicik  (18.11.15 08:28:00) 
Puzzle al


  • brkylmz  (18.11.15 09:27:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.